Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σοκ στη Ξάνθη με Μπαξεβανίδη

Κοινοποίηση



Εκτός αγωνιστικής δράσης πρόκειται να μείνει ο Μάκης Μπαξεβανίδης για μεγάλο διάστημα, με τον αρχηγό της Ξάνθης να έχει υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο και η επιστροφή αναμένεται σε περίπου ενάμιση μήνα.

Άσχημα τα νέα για τον Δήμο Μπαξεβανίδη ο οποίος τελικά υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο όπερ σημαίνει πώς θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.

Οι άνθρωποι της ομάδας στέκονται κοντά στον αρχηγό που στα 31 του αποτελούσε μια βασική λύση στην αμυντική λειτουργία της αλλά δεν φοβούνται για την συνέχεια καθώς ο προγραμματισμός ανέφερε δυο έτοιμες δοκιμασμένες λύσεις ως back-up. Ο Φασίδης επιστρέφει στο παιχνίδι με την Λάρισα για την τέταρτη αγωνιστική εκτός έδρας ενώ υπάρχει ήδη ο διεθνής με την Εθνική Γουινέας Μίκαελ Ντίρεσταμ .Παίκτες που σε άλλους συλλόγους αντίστοιχου επιπέδου – όπως αναφέρουν στην Ξάνθη- θα έπαιζαν ως βασικοί.

Στα υπόλοιπα ως «βάλσαμο» για την επιστροφή των επίσης τραυματιών Καμαρά και Μαλεζά βλέπουν στην Ξάνθη την διακοπή του πρωταθλήματος ενώ θα μπορέσουν να προπονηθούν τακτικά με μεγαλύτερα άνεση καθώς μπορεί στους Θρακιώτες να επικρατεί ικανοποίηση για το δυο στα δυο στις πρώτες δυο αγωνιστικές του πρωταθλήματος αλλά δεν εφησυχάζουν. Ούτε κάτι πρωτόγνωρο είναι αυτό για την Ξάνθη ως ομάδα, ούτε και την εκφράζουν οι υπερβολές που ακούγονται. Η ομάδα της Θράκης έχει βγει τέσσερις φορές Ευρώπη ενώ αρκετές ήταν η σεζόν που εντυπωσίασε στο πρώτο μισό αλλά στο δεύτερο τα πράγματα δεν πήγανε όπως τα περιμένανε. Παράδειγμα μέγιστο η περσινή σεζόν . Τον Γενάρη πέμπτοι, τον Απρίλη πάλευαν για τον υποβιβασμό.

Το μήνυμα , δηλαδή, που περνάνε σε όλους τους τόνους προς τα έξω είναι πώς δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει έπαρση σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς είναι ακόμα στην αρχή της σεζόν και όλα μπορούν να αλλάξουν δραματικά είτε προς την μια κατεύθυνση είτε προς την άλλη. Υπάρχει εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό, «βάθος» σε όλες τις γραμμές και ξεκίνησε ήδη η προετοιμασία για ένα ιδιαίτερα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο οποίο θέλουν τον κόσμο δίπλα τους .
snda.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα