Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα:Παιχνίδι με τα γκολ στο Δανέζικο κύπελλο

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι!! Νέο κουπόνι σήμερα, επαναφορά στα πρωταθλήματα και στα κύπελλα, νέες επιλογές μιας και ολοκληρώθηκε ακόμα μία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020. Ακόμα δεν έχουμε επανέναρξη των πρωταθλημάτων έχουμε όμως κύπελλα και μάλιστα αυτό της Δανίας, που θα το δούμε σαν μεγάλη ευκαιρία για ωραία ταμεία. Μεγάλα φαβορί, πολλά τα γκολ, θέλουν να καθαρίσουν την πρόκριση από το πρώτο ματς και για αυτό θα πάμε και στα γκολ. Δύο επιλογές, ομάδες πρώτης κατηγορίας με παράδοση που τις ευνοεί. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας:

Μάρσταλ/Ρίζε – Άαρχους (18:15):
Ξεκινάμε με το ματς της Μάρσταλ/Ρίζε, ομάδα β΄κατηγορίας που υποδέχεται την Όορχους, η οποία έχει κάνει καλό ξεκίνημα στην Σούπερ Λίγκεν. Είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, δεν υπάρχει καν η πιθανότητα αποκλεισμού στο μυαλό της και το μόνο που μένει είναι να υπολογιστούν τα γκολ του αγώνα. Η γηπεδούχος Μάρσταλ είναι μια ομάδα που προσπαθεί, σκοράρει σε κάθε ματς εντός έδρας ανεξαρτήτως αντιπάλου και δεν σήμερα έχει να χάσει τίποτα. Η Όορχους πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα μετά τη διακοπή, έχει σήμερα μεγάλη ευκαιρίας να παίξει ένα ματς, να κάνει μια δυνατή προπόνηση, να δοκιμάσει πολλά γενικά, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη σε λίγες μέρες. Θα το δει ως μια ευκαιρία να τεστάρει τις δυνατότητές της και να φορμαριστεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Πρώτη φορά συναντώνται οι δύο ομάδες και δεν υπάρχει μεταξύ τους προϊστορία. Σε πολύ καλή φόρμα η φιλοξενούμενη, η οποία έχει 4 ματς δίχως ήττας στα οποία σκόραρε. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, είναι η αλήθεια, και η Όορχους πρέπει και θέλει να το εκμεταλλευτεί για να μην μπει σε περιπέτειες. Θα πάμε με τα γκολ και θα επιλέξουμε μόνο αυτά. Όσα και να βάλει η Όορχους όμως, γιατί από αυτήν θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα, δεν θα είναι πολλά. Εκτιμώ, ότι αν ελέγξει τον ρυθμό δε θα θέλει να συνεχίσει. Πάμε με το under 5.5 στο 2.02 (bet365).

Νόρρεσαντμπαι – Άαλμποργκ (18:45) :

Συνεχίζουμε με το ματς της Όολμποργκ, η οποία υποδέχεται την άσημη Νόρρεσαντμπαι. Η φιλοξενούμενη είναι και αυτή στη Σούπερ Λίγκεν (πρώτη κατηγορία), είναι παλιά καραβάνα, πολύπειρη και ενδιαφέρεται για το θεσμό του κυπέλλου. Ας σημειώσουμε ότι πέταξε έξω την Μόλντε με συνοπτικές διαδικασίες!! Η Όολμποργκ είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα με 4/6 νίκες και μάλιστα σκοράρει εύκολα εκτός έδρας. Η αντίπαλός της είναι τρομερή στην κατηγορίας της. Μπορεί να είναι στην Τρίτη κατηγορία αλλά έχει 6/6 over 2.5 και 4/6 over 3.5! Δεν ενδιαφέρεται για την άμυνά της και κοιτά το κάθε ματς σαν ευκαιρία για να σκοράρει και προσφέρει θέαμα. Βλέποντας το ματς από τη δική της σκοπιά, ακόμα και να περιμένει να χάσει, θα το παλέψει. Θα παίξει ανοικτά, θα προσπαθήσει έστω ένα γκολ να πετύχει, αν και με την Όολμποργκ είναι πραγματικά δύσκολο. Η φιλοξενούμενη πολύ σπάνια θα δεχτεί εκτός έδρας γκολ. Όσο περίεργο και αν φανεί, οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν με το σκορ να διαμορφώνεται στο 1-5 υπέρ Όολμποργκ. Κάπου εκεί το πάμε κι εμείς. Over 4.5 στο 1.62 (bet365).

Οι αποδόσεις είναι από την Bet365 μία από τις πέντε καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα για το 2019. Καλή τύχη!!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα