Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Ένα μπασκετικό, και δύο γερμανικές επιλογές

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι!! Ακόμα ένα σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε, ακόμη μία Δευτέρα σήμερα, με εμάς ετοιμοπόλεμους, να πάμε συντηρητικά μεν αποφασιστικά δε, πριν έρθουν τα ματς των εθνικών ομάδων. Σε μία αδιάφορη και ‘’νεκρή’’ στοιχηματική βδομάδα, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και την τιμητική του στις προβλέψεις μας θα έχει το μπάσκετ. Σήμερα θα επιχειρήσουμε να κάνουμε σεφτέ με Μουντομπάσκετ, ενώ έχουμε ετοιμάσει και δύο επιλογές από τις μικρές κατηγορίες της Γερμανίας που ίσως βγάλουμε λαγό από το καπέλο. Το δίχως άλλο, πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει:

Σερβία-Φιλιππίνες (14:30):
Ξεκινάμε με το Μουντομπάσκετ της Κίνας εκεί όπου αγωνίζεται και η εθνική μας ομάδας με στόχο ένα μετάλλιο. Μεσημέρι ώρα Ελλάδας, βράδυ ώρα Κίνας η Σερβία που τρομάζει κόσμο και κοσμάκη στην αρχή, υποδέχεται στα πλαίσια του 4ου ομίλου τις Φιλιππίνες για τη δεύτερη αγωνιστική. Στην πρεμιέρα οι Σέρβοι σκόρπισαν την άτυχη Ανγκόλα με 105-59!! Οι Σέρβοι που δείχνουν πλήρεις σε κάθε θέση, είναι φαβορί για ένα μετάλλιο αρχικά και φαντάζει φαβορί και το τρόπαιο. Αν εξαιρέσουμε τα φιλικά της με Ισραήλ και Ιταλία δεν διέλυσε κάποια άλλη εθνική ενώ είχε μέσο όρο 94 πόντους ανά αγώνα. Η Ανγκόλα αναμένεται όχι μόνο να αποτελέσει σάκο του μποξ αλλά και ομάδα προπόνησης για τους Σέρβους που θα θελήσουν να τους διαλύσουν στέλνοντας κι ένα μήνυμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ποτέ άλλοτε δεν έχουν ξαναπαίξει οι δύο ομάδες μεταξύ τους. Η Ανγκόλα, παρόμοια ομάδα με τις Φιλιππίνες κατάφερε να βάλει μόλις 59 πόντους. Οι Φιλιππίνες κάποτε ήταν ομάδα υπολογίσιμη τώρα πια με εξαίρεση τον πρώην NBAer Μπλατζ, δεν έχουν κάποιον παίκτη να μπορέσει να προσδώσει ανταγωνιστικότητα. Η Σερβία θα μπει δυνατά να καθαρίσει το ματς με παίκτες ταλαντούχους, πολύπειρους και σαφώς ΝΒΑers. Πάμε με το χάντικαπ των Φιλιππινέζων. Under 63.5 Φιλιππίνες (1.90), BET365).

Ιένα – Μαγδεμβούργο (21:00):
Πάμε στη Γ΄Εθνική της Γερμανίας όπου συναντάμε το Μαγδεμβούργο, το οποίο υποβιβάστηκε πέρσι με δραματικό τρόπο από την Zweiteliga. Η ομάδα του Στέφαν Κράμμερ έχει φορμαριστεί στα τελευταία παιχνίδια, ανεβάζει στροφές και ρυθμό, σκοράρει και δεν έχει να φοβάται τίποτα. Με την πιο δυνατή άμυνα της κατηγορίας αποδίδει πλέον πολύ καλά. Η Ιένα από την άλλη μεριά δεν βλέπεται. Σε 7 αγώνες έχει 0 βαθμούς (!!!) και παθητικό 23 γκολ με μόλις δύο να σκοράρει εδώ και 7 ματς. Αν το Μαγδεμβούργο δεν θέλει να υποβιβαστεί αλλά να κάνει μια προσπάθεια να ανέβει κατηγορία τώρα είναι η ευκαιρία. Είναι καλύτερη ομάδα, έχει καλούς παίκτες και μένει να το αποδείξει. 2 στο 1.70 (Stoiximan).

Στουτγκάρδη-Μπόχουμ (21:30):
Ολοκληρώνουμε και τις σημερινές μας προτάσεις με το έτερο γερμανικό ματς, πολύ σημαντικό ανάμεσα στην Στουτγκάρδη, που έχει βλέψεις ανόδου και την Μπόχουμ. Αρχικά, να  αναφέρω ότι η παράδοση είναι με το μέρος της Στουτγκάρδης! Η γηπεδούχος απέχει μόλις 5 βαθμούς από την κορυφή και μια νίκη από τα μπαράζ ανόδου. Εντός δυνατή και φορμαρισμένη. Η Μπόχουμ είναι κάκιστη φέτος και πέφτει. Εκτός παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Πάμε με την καλύτερη ομάδα, την πιο φορμαρισμένη και με ισχυρό κίνητρο που μπορεί να πραγματώσει σε νίκη. 1 στο 1.55 (Stoiximan).

Ενημέρωση γύρω από το στοίχημα αλλά και προγνωστικά μπάσκετ στο Sportbet καθημερινά! Καλή επιτυχία!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα