Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνεχίζει δυνατά η Ιντερ

Κοινοποίηση

Πλούσια αγωνιστική δράση απόψε σε Ιταλία και Ισπανία, με τη διεξαγωγή των εμβόλιμων αγωνιστικών σε Serie A και La Liga αντίστοιχα.

Το παιχνίδι που τραβά όλα τα φώτα πάνω του απόψε δεν είναι άλλο από τη μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ της Ίντερ και της Λάτσιο (22:00) για την πέμπτη αγωνιστική της ιταλικής Σέριε Α.

Οι «νερατζούρι» έχουν πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας κάνει το απόλυτο νικών στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, με τον Αντόνιο Κόντε να περνά σιγά σιγά τη φιλοσοφία του στον σύλλογο. Η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας βρίσκεται στα ύψη, αφού το περασμένο Σάββατο επικράτησαν της Μίλαν στο ντέρμπι του Μιλάνου με 2-0, χάρη στα γκολ των Μπρόζοβιτς και Λουκάκου. Μάλιστα, ο Βέλγος στράικερ βρήκε δίχτυα για τρίτο παιχνίδι στο φετινό Καμπιονάτο. Τρέχει σερί επτά αγώνων χωρίς ήττα στα πιο πρόσφατα εντός έδρας σε επίπεδο πρωταθλήματος, με 4 νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ η τελευταία ήττα προήλθε τη περσινή σεζόν από τη σημερινή της αντίπαλο.

Εύκολο βράδυ είχε η Λάτσιο την περασμένη Κυριακή, επικρατώντας της Πάρμα με 2-0 στο «Ολίμπικο» βάζοντας έτσι τέλος σε μια τριάδα αγώνων χωρίς νίκη. Επιθετικά τα πηγαίνει μια χαρά, αφού έχει βρει δίχτυα σε όλα τα φετινά της παιχνίδια, με το πρόβλημα να παρουσιάζεται κυρίως στην ανασταλτική της λειτουργία εκεί όπου έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Στα τελευταία επτά εκτός έδρας σε επίπεδο πρωταθλήματος έχει τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ τα πέντε πιο πρόσφατα έληξαν με Over.

Η Ίντερ έχει δείξει ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 2.08, όπως βλέπουμε στις εταιρίες στοιχήματος.

Στο ίδιο μοτίβο η Ατλέτικο
Το δεύτερο παιχνίδι το οποίο ξεχωρίσαμε είναι αυτό ανάμεσα στη Μαγιόρκα και την Ατλέτικο Μαδρίτης (20:00) για την έκτη αγωνιστική της Λα Λίγκα. Οι «ροχιμπλάνκος» μετρούν μια τριάδα αγώνων χωρίς νίκη, δύο για το πρωτάθλημα και ένα για το Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Γιουβέντους. Μετά το ξεκίνημά τους με τρεις νίκες στο πρωτάθλημα, έκαναν διαδοχικές «γκέλες», χάνοντας με 2-0 από τη Σοσιεδάδ και μένοντας στη λευκή ισοπαλία με τη Θέλτα. Με Under ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε φετινά της παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Η Μαγιόρκα από την άλλη, μετά τη νίκη στη πρεμιέρα επί της Εϊμπάρ με 2-1, μετρά μια τετράδα αγώνων μακριά από το τρίποντο, έχοντας μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι αδιαμφισβήτητη. Η Ατλέτικο θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, απέναντι σε μια ομάδα που δεν «πείθει». Επιλογή μας λοιπόν το διπλό σε συνδυασμό με N/G σε απόδοση 2.30.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα