Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Super League: Γκολ, ασίστ και combo τίτλου

Κοινοποίηση

Η Super League μπήκε πλέον στη ζωή μας. Τα δύο μεγάλα φαβορί ξεκίνησαν με νίκες, έστω και στο γκολ, ενώ ακολούθησαν βίοι αντίθετοι στην Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό να παίρνει πανηγυρική πρόκριση και τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ να μένει εκτός Ευρώπης από Αύγουστο μήνα! Αυτές οι εξελίξεις έχουν επηρεάσει και τις σκέψεις των στοιχηματικών. Για παράδειγμα στην Bet365, θα βρει κανείς επιλογές οι οποίες εξάπτουν τη φαντασία, ή σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούν να μας προσφέρουν και χρήσιμα συμπεράσματα.

Η εκκίνηση του Ελ Αράμπι
Ο νέος άσος του Ολυμπιακού έχει μπει δυναμικά στη σεζόν και αυτή τη στιγμή προβάλλει ως το πρώτο φαβορί για να αναδειχθεί το πρώτο κανόνι της χρονιάς. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι αυτά είναι πάντα πολύ ρευστά. Αυτό έγινε και πέρσι όταν ο Πρίγιοβιτς ήταν ξεκάθαρα το πρώτο φαβορί, αλλά ξαφνικά αποχώρησε για άλλες πολιτείες και όσοι είχαν ποντάρει πάνω του έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ. Ο Άκπομ λοιπόν, ο οποίος ήρθε πίσω από τον Πρίγιοβιτς πέρσι και τον αντικατέστησε επάξια δίνεται ως δεύτερος πιθανός για πρώτος κανονιέρης, τη στιγμή που τη δυνατή τριάδα κλείνει ο Μακέντα του Παναθηναϊκού. Από εκεί και πέρα ακολουθούν οι Λιβάγια, Ολιβέιρα και Σβιντέρσκι, ενώ στα πιθανά ονόματα αλλά σε μεγάλες αποδόσεις παίζουν οι Ιντέγε, Γέντρισεκ, Μπίσεσβαρ, Ποντένσε και αρκετοί ακόμη.

Βαλμπουενά για πασαδόρος
Όχι δεν μπερδευτήκαμε με το βόλεϊ. Μιλάμε για τις ασίστ που θα δούμε στο πρωτάθλημα και εδώ πάλι έχουμε ως πρώτο φαβορί έναν παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Ματιέ Βαλμπιενά ήρθε για να κάνει τη διαφορά. Μπορεί να έχουν περάσει τα χρόνια, αλλά η ποιότητά του είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση. Ξανά από πίσω είναι ένας παίκτης του ΠΑΟΚ. Είναι λογικό αφού αυτές οι δύο ομάδες μάλλον θα τρέξουν μόνες τους στη μάχη του τίτλου. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ λοιπόν ακολουθεί τον Γάλλο και από πίσω τους είναι οι Ποντένσε, Ελ Καντουρί και Ζαμπά. Η πρώτη πεντάδα δηλαδή κλείνει αποκλειστικά και μόνο από παίκτες του Ολυμπιακού (δύο) και του ΠΑΟΚ (τρεις).

Η ώρα των combo bets
Μας αρέσει αρκετά η ευρηματικότητα που δείχνουν οι book όταν προσφέρουν αγορές και κάνουν την ενασχόλησή μας με το ποδόσφαιρο ακόμη πιο διασκεδαστική και όμορφη. Έτσι λοιπόν σε ένα από τα κορυφαία στοιχηματικά σάιτ στην Ελλάδα, συναντούμε την επιλογή κατάκτηση τίτλου και πρώτος σκόρερ σε συνδυαστικό στοίχημα. Ολυμπιακός και Ελ Αράμπι είναι στην κορυφή της λίστας. Μάλλον αναμενόμενο μετά τις εξελίξεις που είχαμε στα ευρωπαϊκά ματς των δύο διεκδικητών του τίτλου. Υπάρχει σίγουρα μεγάλη επιρροή από τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ που τον φέρνει στα χαρτιά μάλλον σε δεύτερη μοίρα.

Δεύτερη επιλογή είναι ο τίτλος να μείνει στον Λευκό Πύργο και ο Ελ Αράμπι να είναι ξανά πρώτος σκόρερ, ενώ πιο πίσω βρίσκουμε ως τρίτο πιο πιθανό ενδεχόμενο το ΠΑΟΚ και Άκπομ. Τη δυνατή τετράδα των αγορών με μονοψήφια απόδοση συμπληρώνει η κατάκτηση του τίτλου από τον Δικέφαλο, αλλά να είναι ο Ελ Αράμπι πρώτος σκόρερ.

Super League με ειδικές… καταστάσεις
Αυτές λοιπόν είναι κάποιες από τις ειδικές επιλογές που μπορείτε να βρείτε σε κάποια από τα κορυφαία νόμιμα στοιχηματικά Online sites στην Ελλάδα. Φυσικά, οι κανονισμοί της ΕΕΕΠ έχουν εξασφαλίσει το ασφαλές παιχνίδι για το κοινό. Μπορείτε να επιλέξετε ακόμη ανάμεσα σε επιλογές με head to head παικτών σε γκολ και ασίστ, ή ακόμη και πόσοι παίκτες θα αποβληθούν περισσότερες από μία φορά στο πρωτάθλημα. Οι επιλογές δεν σταματούν ποτέ, αλλά υπάρχουν φυσικά διακυμάνσεις ανάλογα με τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα που έρχονται κάθε αγωνιστική γι’ αυτό μείνετε… alert.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα