Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Έκλεψαν μηχανάκι και ζήτησαν 50 ευρώ για να το δώσουν πίσω

Κοινοποίηση



Σε μια δημοσία καταγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προέβη κάτοικος της Ξάνθης που έπεσε θύμα ληστείας. 

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στην ομάδα Στραβά και Ανάποδα, άγνωστοι δράστες έκλεψαν το μηχανάκι του πατέρα του από την περιοχή της ΣΕΒΑΘ. Ο ίδιος ακολούθως ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό της μηχανής και κατάφερε να έρθει (εμμέσως) σε επαφή με τους δράστες που ήταν κάτοικοι του οικισμού Δροσερού. Μάλιστα στη σχετική καταγγελία γίνεται μνεία σε “παράγοντα” που ξέρει πρόσωπα και πράγματα μέσα στην οικισμό και ο οποίος ήταν σε θέση να βρει τους δράστες και να φέρει σε επαφή τα θύματα με αυτούς (!).

Ακολούθως όπως καταγγέλλεται, δόθηκε το ποσό των 50 ευρώ ώστε να μεταφερθεί αυτό στους δράστες της ληστείας και να επιστρέψουν το μηχανάκι. Όπως αναφέρει ο πολίτης που προέβη στην καταγγελία, το μηχανάκι δεν έχει επιστραφεί ενώ τα χρήματα φαίνεται πως έκαναν και αυτά φτερά.

Στην ίδια ομάδα στο Facebook, και άλλοι κάτοικοι δήλωσαν πως έχουν πέσει θύματα της ίδιας πρακτικής και πως τους έχει ζητηθεί από δράστης ληστειών να τους καταβάλουν χρήματα για να τους επιστρέψουν μηχανάκια ή αυτοκίνητα. Μάλιστα, όπως τονίζεται όταν αυτό γίνεται τα οχήματα βρίσκονται σε άθλια κατάσταση.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα