Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δεν αφήνει το πόδι από το γκάζι η Ξάνθη

Κοινοποίηση

Εκτός από τα επίσημα (δύο στα δύο) η Ξάνθη κερδίζει και στα φιλικά, με την ομάδα του Ραμίρεθ να επικρατεί του Ορφέα με 3-0.

Στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει εξαιρετικά καθώς μετράει δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες επικρατώντας σε ΟΑΚΑ και Αγρίνιο της ΑΕΚ και του Παναιτωλικού. Οι παίκτης της Ξάνθης πάντως δεν λένε να αφήσουν το πόδι από το γκάζι και στα φιλικά, με τους ακρίτες να επικρατούν του Ορφέα Ξάνθης με 3-0, συνεχίζοντας τις καλές τους εμφανίσεις.

Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Μουλέν, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με δύο αυτογκόλ των παικτών του Ορφέα στο 8′ και 24′, ενώ διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 με τον Μπαριέντος στο 76′. Ένα λεπτό πριν το 3-0, ο Ντε Αμορίμ είχε δοκάρι για την Ξάνθη στην πιο μεγάλη ευκαιρία από τις πολλές που δημιούργησε η ομάδα του Ραμίρεθ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης (Τζιβαρτζίδης – Ομέρ Κεχαγιά) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Θόδωρος Γιαπουντζής της ΕΠΣ Ξάνθης.

XANTHI FC: Σάο Μπέντο (46′ Σταθάκης), Λισγάρας (46′ Καρασαλίδης), Τενεκές, Λεωντσάκος, Θυμιάνης (65′ Μανίσογλου), Ντε Λούκας, Μουλέν (65′ Τερκί), Πολέττο, Ντε Αμορίμ, Εντουάρντο (73′ Μπαριέντος), Γκαργκαλατζίδης.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ψυχουδάκης, Χακή Τζαμπάζ, Βουλγαρίδης, Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης, Ζυγκολάρης, Ξαντινίδης, Κουκουρίγκος, Χασάνογλου. Έπαιξαν και οι: Ναθαναηλίδης, Βουλγαρίδης, Βρίγκος, Καλλίδης, Τσιτάκ Ερντέμ, Χιντ Ιμέρ, Χασάν Κ.
gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα