Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αμοιρίδης: Αντί να ζητήσουν συγνώμη πανηγυρίζουν:

Κοινοποίηση

Με αφορμή σημερινό δελτίο τύπου της ΠΑΜΘ με τίτλο 6,4 εκ ευρώ για την οδική ασφάλεια:

Αντί να ζητήσουν συγνώμη πανηγυρίζουν:

Δυστυχώς άλλη μία απόφαση που αφορά την οδική ασφάλεια των πολιτών αλλά και τις δημόσιες επενδύσεις, υλοποιήθηκε με καθυστέρηση αλλά με φωτογράφους για δημιουργία εντυπώσεων. Το συγκεκριμένο έργο βρισκόταν στα συρτάρια από τον περασμένο Απρίλιο. Με συνεχείς δικαιολογίες, αγνοήθηκαν  υπηρεσιακοί παράγοντες αλλά και ο ίδιος ο τότε Αντιπεριφερειάρχης κος Κ Ζαγναφέρης που αγωνιούσαν για την εκτέλεση του έργου. Σε σχετική επερώτηση μου τον Αύγουστο, απαξίωσαν να απαντήσουν.

Σήμερα, αποφάσισαν και χωρίς ίχνος σεβασμού προς τον πολίτη αλλά και τον πρώην συνεργάτη τους Κο Κώστα Ζαγναφέρη, επιδόθηκαν σε ένα θεατρικό σόου για να αναγγείλουν αυτό που έπρεπε να γίνει 6 μήνες πιο μπροστά.

Στο διάστημα που μεσολάβησε, πολλοί συντοπίτες μας που αναζητούν δουλειά αναγκάστηκαν να ξενιτευτούν, παράλληλα οι τεχνικές εταιρείες αναζητούσαν έργα και έργα δεν έβλεπαν. Είναι λοιπόν διπλή η ζημιά, πέρα από τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας που καθυστερεί, υπάρχει και ο οικονομικός αντίκτυπος έργων που δεν υλοποιούνται στο χρόνο που πρέπει. Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα μπροστά στην τεχνική της αυτοπροβολής τους στις πλάτες άλλων.

Είμαι σκεπτικός διότι παρά τα μεγάλα λόγια, σε δύσκολες εποχές, πόροι και κονδύλια αντί να απορροφούνται, χάνονται. Ας ελπίσουμε για το καλό της περιοχής, ότι στο άμεσο μέλλον θα σοβαρευτούν. Δεν θα αφήσουν να χαθούν πόροι και θα περιορίσουν τις καθυστερήσεις και την άνευ λόγου έπαρση που τους διακρίνει.

Εμείς από την πλευρά μας, δεν θα μείνουμε άπραγοι μπροστά σε τέτοιες πρακτικές που ζημιώνουν τον τόπο. Θα είμαστε εδώ να σπρώχνουμε το ΄΄αργοκίνητο καράβι” μήπως και σωθεί κάτι.

Μιχάλης Αμοιρίδης
Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα