Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Όνειρα Ευρώπης «ροδίζουν» στην ομάδα- έκπληξη

Κοινοποίηση

Xanthi Mpala AOX

Μετά και το τρίτο νικηφόρο φετινό εκτός έδρας αποτέλεσμα στην Ξάνθη αρχίζουν να ανασχεδιάζουν τους στόχους της ομάδας, που κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της στο εθνικό πρωτάθλημα της χώρας.

Το 0-1 επί του Παναθηναϊκού ήρθε σαν συνέχεια μιας θετικής παράδοσης στα εκτός έδρας παιχνίδια με τους «πράσινους» κάτι που έδωσε την δυνατότητα στην ξανθιώτικη ομάδα να παραμείνει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς.

Πλέον τα σχέδια των ανθρώπων της ακριτικής ομάδας αρχίζουν να φτάνουν ακόμα και στην Ευρώπη, δεδομένου πως με τους βαθμούς που έχουν κερδηθεί ήδη έχει κερδίσει πέρα από το βαθμολογικό προβάδισμα έναντι άλλων ομάδων και άριστη ψυχολογία και τεράστια αυτοπεποίθηση για την δύσκολη συνέχεια. Ωστόσο τις σκέψεις αυτές ακόμα δεν τις εκφράζουν δημόσια παίκτες και προπονητής μια και η εξέλιξη του πρωταθλήματος είναι μόλις στην 6η αγωνιστική.

Η ομάδα επέστρεψε στην βάση της χθες μεταφέροντας το άριστο κλίμα στην πόλη μία μέρα μετά τα 100ά Ελευθέρια της Ξάνθης, κάνοντας το ακόμη πιο εύφορο. Στο σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας στο προπονητήριο της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος του σαββατιάτικου αγώνα (5/10) ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δήμος Μπαξεβανίδης, ενώ ο Κασά Καμαρά αναχώρησε για την πατρίδα του, προκειμένου να ενσωματωθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Εθνικής Μαυριτανίας.
@ΑΠΕ_ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα