Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δυσφορία στην Ξάνθη για τον ορισμό Καραντώνη

Κοινοποίηση



Δεν ήχησε καλά στα αυτιά των ανθρώπων της Ξάνθης ο ορισμός του διαιτητή Καραντώνη του συνδέσμου της Ημαθίας και αυτό όπως υποστηρίζουν έχει να κάνει με την κοινή του εντοπιότητα με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Αρης, Θόδωρο Καρυπίδη.

Η επιλογή Καραντώνη της ΚΕΔ να ορίσει τον Καραντώνη στα Πηγάδια δεν ήχησε ευχάριστα στα αυτιά των ανθρώπων της Ξάνθης.

Οπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της θρακικής ΠΑΕ, αιτία γι’ αυτό είναι η καταγωγή του κ. Καραντώνης (ανήκει στον σύνδεσμο της Ημαθίας) περιοχή δηλαδή όπου και κατάγεται ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ανησυχίες εκφράζονται και για τον διαιτητή VAR, Γιώργο Κομίνη. Το παρελθόν με τον Θεσπρωτό ρέφερι δεν είναι το καλύτερο δυνατό για την Ξάνθη.

Από ‘κει και πέρα, στα αγωνιστικά νέα όλα μοιάζουν ευχάριστα καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές – πλην Μπαξεβανίδη που έχει ξεκινήσει ατομικό – είναι πανέτοιμοι για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι.

Στο διάστημα που μεσολάβησε και με την διακοπή του πρωταθλήματος στη Ξάνθη προτιμήθηκε να μην γίνει φιλικό, προκειμένου να αποφορτιστούν οι ποδοσφαιριστές στο πρώτο διάστημα και να δυναμώσουν στο κομμάτι των προπονήσεων.

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με τα μέτρα τάξης, όλο αυτό το διάστημα γίνονται επαφέςμε την αστυνομία και αναμένονται «δρακόντεια» μέτρα για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας με τους «κιτρινόμαυρους» ως γνωστόν να μην παίρνουν εισιτήρια.

Πάντως, η αξιοζήλευτη πορεία της θρακικής ομάδας έκανε πολύ κόσμο που απείχε τα τελευταία χρόνια να δηλώσει παρών και το γήπεδο αναμένεται μετά από καιρό να έχει πολύ κόσμο.
sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα