Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τι δείχνουν οι αποδόσεις για την νικήτρια του GNTM 2

Κοινοποίηση

Κάθε διαγωνισμός έχει νικητές και χαμένους και αυτό το δίπολο είναι που αποτελεί τη βάση κάθε στοιχήματος. Για αυτό το λόγο δεν είναι καθόλου περίεργο το ότι βλέπουμε κάποιες στοιχηματικές εταιρίες να ανακοινώνουν στοιχήματα ακόμη και για τηλεοπτικούς διαγωνισμούς, πλάι σε αθλητικές διοργανώσεις, εκλογές και άλλα γεγονότα. Άλλωστε, όπου μπορούν να υπάρξουν προβλέψεις για νικητές και χαμένους υπάρχουν και τα κατάλληλα στοιχήματα για εκείνους που θέλουν όχι μόνο να κάνουν μια απλή πρόβλεψη μπροστά στην τηλεόραση, αλλά και να διεκδικήσουν κέρδη μέσω αυτής.

Ένας τέτοιος διαγωνισμός που απασχολεί τις τελευταίες εβδομάδες (και θα το κάνει για αρκετές ακόμη) είναι το GNTM 2, που μεταδίδεται στην τηλεόραση μέσω του Star. Η συγκεκριμένη εκπομπή μεταδίδεται σε μαγνητοσκόπηση, ωστόσο κανείς δε γνωρίζει ποια από τις διαγωνιζόμενες θα καταφέρει να κερδίσει την πρώτη θέση και τα πλούσια έπαθλα.

Κέρδος από το GNTM 2 μπορούν να διεκδικήσουν και οι παίχτες του στοιχήματος που διατηρούν λογαριασμό στη Novibet. Η στοιχηματική πλατφόρμα ανακοίνωσε μια σειρά από στοιχήματα για τον τηλεοπτικό διαγωνισμό και τα μέλη της μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη, αρκεί να προβλέψουν τη μεγάλη νικήτρια. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας έχουν συμπεριλάβει στα συγκεκριμένα στοιχήματα όλες τις διαγωνιζόμενες και κάθε επιλογή συνοδεύεται και από την αντίστοιχη απόδοση, η οποία αλλάζει κάθε φορά που μια παίχτρια αποχωρεί από το παιχνίδι.

Όπως είναι φυσικό, η λίστα με τις διαγωνιζόμενες και τα στοιχήματα της Novibet συνοδεύεται και από τις αντίστοιχες αποδόσεις, οι οποίες δείχνουν τα πιθανά κέρδη, αλλά και τις πιθανότητες νίκης κάθε επίδοξου next top model. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, οι διαγωνιζόμενες χωρίζονται σε φαβορί και αουτσάιντερ και οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν μπορούν να επιλέξουν ένα από τα φαβορί, για να διεκδικήσουν λιγότερα χρήματα με περισσότερες πιθανότητες νίκης ή περισσότερα χρήματα με λιγότερες πιθανότητες νίκης.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού, η Κάτια Ταραμπάνκο. Χάρη στις μέχρι τώρα επιδόσεις της στο παιχνίδι, η συγκεκριμένη παίχτρια συνοδεύεται από την χαμηλότερη απόδοση, η οποία δεν ξεπερνά το 2.30. Ακολουθεί η Εμμανουέλα Μάινα, μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του παιχνιδιού, με απόδοση 4.00, ενώ την πρώτη τριάδα κλείνει η Νίνα Τζιβανίδου, που χάρη στο εκφραστικό της πρόσωπο συνοδεύεται από απόδοση 5.00.

Στις τρεις επόμενες θέσεις, οι αποδόσεις παραμένουν στο 7.00 και οι Άννα-Μαρία Ηλιάδου, Σουζάνα Κουόλ και Μαρτίνα Χαφιιτσούκ ισοβαθμούν στις προβλέψεις της Novibet, παρά τα όσα προβλήματα έχουν αντιμετωπίσει μέσα στο παιχνίδι. Το ίδιο συμβαίνει και με τις επόμενες δύο διαγωνιζόμενες, Άννα Χατζή και Κέισι Μίζιου, οι οποίες είναι και οι τελευταίες με μονοψήφιες αποδόσεις.

Από εκεί και πέρα, οι αποδόσεις εμφανίζονται υψηλότερες, καθώς οι μέχρι τώρα επιδόσεις επίδοξων μοντέλων όπως οι Κωνσταντίνα Φλώρου και Ελευθερία Καρναβά δεν έχουν καταφέρει να τις ξεχωρίσουν στα μάτια των κριτών και των bookmaker. Στον αντίποδα όμως βρίσκονται τα μεγάλα αουτσάιντερ του διαγωνισμού, με αποδόσεις που μπορούν να αποφέρουν αρκετά κέρδη σε όσους θελήσουν να ρισκάρουν, αρκεί βέβαια να συμβεί κάποια ανατροπή. Τα μεγάλα αουτσάιντερ του διαγωνισμού είναι η Σπυρούλα Κάιζερ, με απόδοση 36.00, και η Μαρία Μιχαλοπούλου, με απόδοση 51.00.

*Οι αποδόσεις που αναφέρονται στο κείμενο ίσχυαν την Τετάρτη 16/10 και ενδέχεται να υπάρξουν μεταβολές όσο εξελίσσεται το παιχνίδι.
*Οι αποδόσεις για στοιχηματισμο στο GNTM 2 κλειδώνουν πριν την έναρξη κάθε επεισοδίου και ξανά ανοίγουν το επόμενο πρωί.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα