Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Υψηλές αποδόσεις για μεγάλα ταμεία!

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του κουπονιού και χρόνια πολλά σε όλους/ες και φυσικά στην Ελλάδα μας!!

Συνεχίζεται κανονικά και μάλιστα με αμείωτο ενδιαφέρον η ποδοσφαιρική δράση και σήμερα και λόγω της εμβόλιμης αγωνιστικής θα έχουμε και περισσότερη δράση μεσοβδόμαδα με τα μεγάλα πρωταθλήματα να μην διακόπτουν. Και σήμερα πάντως δε θα πρέπει να δούμε τη  μέρα ως αδιάφορη καθώς διεξάγονται σπουδαία παιχνίδια, που αν και δεν έχουμε κάποιο ντέρμπι υπάρχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον και γόητρο για τη νίκη. Επιλέγουμε συνειδητά  προγνωστικά με σχετικά μεγάλες αποδόσεις με σκοπό να έχουμε και μεγάλο κέρδος. Δύο αγώνες για σήμερα με Πορτογαλία και Δανία. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας μία μία:

Όορχους-Κοπεγχάγη (20:00):
Ξεκινάμε με το δανέζικο παιχνίδι της Όορχους που υποδέχεται την Κοπεγχάγη. Η Κοπεγχάγη ετοιμάζεται να παίξει ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της χρονιάς, αφού ναι μεν δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αντιμετωπίζει δε μία δυνατή ομάδα που ως τώρα πάει πολύ καλά και θέλει να ανέβει κι άλλο. Είναι ήδη στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, δεν δείχνει ότι θα κινδυνεύσει και θέλει να παραμείνει πάνω από την 6άδα. Προς ώρας είναι ακριβώς στην 6η θέση. Έχει πολύ καλή επίθεση μέτρια άμυνα αλλά παλεύει κάθε ματς και είναι μαχητική. Η Κοπεγχάγη προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και σε έναν ανταγωνιστικό όμιλο στο Europa League. Δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε, έχει ξεφύγει η διαφορά με την Μίντιλαντ, αν και νωρίς ακόμα, και θέλει να την μαζέψει. Έχει πολύ καλή προϊστορία όμως εκτός έδρας με την Όορχους και αυτό πρέπει να επιβεβαιώσει και σήμερα. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση αλλά το πρόβλημά της είναι η άμυνα. Θα έχει ρίσκο η επιλογή μας, πρέπει να πιεστεί η φιλοξενούμενη και πάμε με αυτό. 2 στο 2.38 (Stoiximan). 

Μπράγκα-Σάντα Κλάρα (22:15): 
Ολοκληρώνουμε με το Πορτογαλικό παιχνίδι της Μπράγκα που υποδέχεται την Σάντα Κλάρα. Η Μπράγκα είναι μία παραδοσιακή δύναμη της Πορτογαλίας που έχει κάνει πολλές προόδους μέχρι τώρα στα τόσα χρόνια παρουσίας της στο πρωτάθλημα. Δεν αλλάζει προπονητές, κρατά τον κορμό της και αυτό της βγαίνει σε καλό. Φέτος, έχασε τον προπονητή της, Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος πριν την ολοκλήρωση της προετοιμασίας έφυγε για τον ΠΑΟΚ. Πέρασε δύσκολα ως τώρα, πέρασε διακυμάνσεις αλλά οδεύει σε καλύτερο δρόμο. Έχει μαζέψει 8 βαθμούς από τους 2 που είχε και έχει ξεφύγει και από την επικίνδυνη ζώνη. Καλή επίθεση, η άμυνά της έχει όμως αδυναμίες καθώς δεν υπάρχει ματς που να μην δεχτεί γκολ. Έχει και διπλές υποχρεώσεις φέτος και θα δούμε πού θα καταφέρει να φτάσει. Δεν έχει ηττηθεί ποτέ από την Σάντα Κλάρα εντός στα 5 ματς που έπαιξε. 4 νίκες, 1 ισοπαλία. Η Σάντα Κλάρα είναι καλή και φέτος. Σκοράρει εντός όχι όμως εκτός, αλλά με την Μπράγκα σκοράρει στα 3/5 παιχνίδια που έχουν δώσει. Δεν είναι κακή ομάδα, έχει εξαιρετική άμυνα αλλά λίγο η επίθεσή της κολλάει. Θέλει βαθμό ή και βαθμούς βάσει του ιδανικότερου σεναρίου ώστε να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά. Πάμε στο gg και αφήνουμε τα σημεία. GG στο 1.91 (Stoiximan). Καλή τύχη!! 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα