Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κουπόνι για… διπλά

Κοινοποίηση

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ «πέφτει η αυλαία» και στην εμβόλιμη 11η αγωνιστική στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας. Πολλά ματς το σημερινό κουπόνι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (Ευρωλίγκα), όμως πάντα υπάρχει η εναλλακτική και οι παλιοί κουλοχέρηδες.

Περνάει από τη Ρόδο
Στις 15:00 ο Παναιτωλικός θα δοκιμαστεί στη Ρόδο κόντρα στον τοπικό Ιάλυσο. Οι Αγρινιώτες ακόμα αναζητούν την πρώτη τους νίκη στη φετινή σεζόν, μην έχοντας καταφέρει να πάρουν τρίποντο στις 8 πρώτες αγωνιστικές της Super League. «Μετρούν» 2 ισοπαλίες και 6 ήττες, αποτελέσματα που «έφεραν» την αλλαγή του προπονητή. Με τον Μάκη Χάβο πλέον στην άκρη του πάγκου του, ο Παναιτωλικός θέλει να κάνει μια νέα αρχή και το σημερινό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίζεται δύο κατηγορίες χαμηλότερα, μπορεί να αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πραγματοποιηθεί αυτό το restart.

Ο Ιάλυσος έχει μόλις μια νίκη στις 5 πρώτες αγωνιστικές της φετινής Football League (3η κατηγορία), έχοντας σκοράρει μόλις ένα γκολ, ωστόσο για να φτάσει ως εδώ στο Κύπελλο απέκλεισε κατά σειρά Σπάρτη (2-0) και Κέρκυρα (1-0). Την Κυριακή έπαιξε στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό και ηττήθηκε με 1-0, σκορ που τον «κολακεύει», αφού βάσει εικόνας το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ πιο «βαρύ» για τους Ροδίτες. Αμφότερες οι ομάδες θα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τα παιχνίδια που έπονται, αφού ο Ιάλυσος έχει τοπικό ντέρμπι με τον Διαγόρα και ο Παναιτωλικός χρειάζεται τη νίκη στον πρόωρο τελικό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ αναμένεται να κάνουν και αρκετό ροτέισον. Επιλογή μας το διπλό με χάντικαπ -1 για τους φιλοξενούμενους, σε απόδοση 2.10 κατά μέσο όρο.

Βιγιαρεάλ «ξερή» ή με κάλυψη
Μεταφερόμαστε στην Ισπανία και την αναμέτρηση της Εϊμπάρ με τη Βιγιαρεάλ, η οποία θα ξεκινήσει στις 20:00 στην έδρα της πρώτης. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις δύο νίκες στις 10 πρώτες αγωνιστικές, κολλητές κόντρα σε Σεβίλλη και Θέλτα τις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου, όμως έκτοτε έχουν μείνει για τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς τρίποντο, έχοντας σκοράρει παράλληλα μόλις μία φορά. Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση, «μετρώντας» 5 νίκες στα 7 τελευταία παιχνίδια της και προερχόμενη από το επιβλητικό 4-1 στο παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής κόντρα στην αξιόμαχη Αλαβές.

Σε αντίθεση με την Εϊμπάρ, δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα στο σκοράρισμα, κάτι που φαίνεται από το ότι έχει πετύχει γκολ και στα 10 παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα στη σεζόν, έχοντας την δεύτερη καλύτερη επιθετική συγκομιδή του πρωταθλήματος. 24 γκολ, λιγότερα μόνο από την Μπαρτσελόνα η οποία την Τρίτη έβαλε 5 στη Βαγιαδολίδ και έφτασε τα 28. Θα πάω με την καλύτερη φόρμα στην οποία βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι και στο πολύ καλύτερο πρόσωπο που δείχνουν επιθετικά από τους σημερινούς τους αντιπάλους. Τοο διπλό σε απόδοση 2.56 είναι άκρως δελεαστικό, ενώ πολύ τίμια είναι η απόδοση και στο 2DNB (1.82), για ποντάρισμα με σαφώς μικρότερο ρίσκο.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα