Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Περιφέρεια ΑΜΘ: Hashtag για τις αναφορές στην κακοκαιρία

Κοινοποίηση



Η Πολιτική Προστασία ζητά την χρήση του hashtag #cppamth για τα προβλήματα από την κακοκαιρία 

Κύμα κακοκαιρίας φαίνεται πως θα χτυπήσει τις περιοχές της Περιφέρειας ΑΜΘ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών. Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας δια μέσου του προϊσταμένου της, ζητά από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τις επόμενες ώρες καθώς και να κάνουν χρήση του hashtag #cppamth ώστε να μπορούν οι υπηρεσίες να ενημερώνονται γρήγορα για προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν από τον καιρό.

Τα hashtags είναι ιδιαίτερα δημοφιλή 

Το hashtag είναι ένας πρακτικός τρόπος να κατηγοριοποιεί κανείς πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ παράλληλα όταν κάποιος χρήστης αναζητά υλικό σχετικό με κάποιο hashtag μπορεί εύκολα να έχει πρόσβαση σε αυτό. Από την πλευρά της η Πολιτική Προστασία ζητά από τους πολίτες που αντιλαμβάνονται πιθανά προβλήματα που δημιουργεί η κακοκαιρία να αναρτούν πληροφορίες και αναφορές στα social media βάζοντας ταυτόχρονα και το hashtag #cppamth ώστε οι αρμόδιες υπηρεσίες να μεριμνούν και την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Μένει βέβαια να φανεί αρχικά το κατά πόσο οι πολίτες είναι πρόθυμοι να συμβάλουν σε μια τέτοια πρωτοβουλία αλλά και το κατά πόσοι οι αρμόδιες υπηρεσίες θα μεριμνήσουν άμεσα για την καταγραφή και την αντιμετώπιση τέτοιων διαδικτυακών αναφορών. 

“Παρακαλούμε τους Πολίτες της Περιφέρειας ΑΜΘ στις αναφορές τους στα social media (facebook, twitter κλπ) σε γεγονότα, φωτογραφίες που αφορούν την επερχόμενη κακοκαιρία ή συμβάντα που έχουν αντιληφθεί να προσθέτουν στην δημοσίευση τους το hashtag #cppamth ώστε να γίνεται άμεσα ενημέρωση των φορέων Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας και των Δήμων” τονίζει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κύριος Κωνσταντίνος Χουβαρδάς, προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα