Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Παρέα με τα ντέρμπι!

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του κουπονιού!!
Το στοιχηματικό τριήμερο συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και εμείς είμαστε ακόμα μια Κυριακή  εδώ για εσάς με σκοπό τα ταμεία. Η αλήθεια είναι ότι χθες είδαμε πράγματα και θαύματα! Εκπλήξεις επί εκπλήξεων, πολλά γκολ μεν, ανέλπιστα αποτελέσματα δε. Λέμε και ξαναλέμε ότι θέλει προσοχή το πράγμα, πολλές ομάδες θα εμφανίσουν κόπωση και σχετική κάμψη και σκοπός είναι να τις αποφύγουμε. Σήμερα θα ασχοληθούμε με 2 μεγάλα παιχνίδια. Ντέρμπι όλα και δε θα χτυπήσουμε σε σημεία αλλά στα γκολ. Αρχικά, θα έχουμε επιλογή από το ντέρμπι μεταξύ στην Ολλανδία και τέλος θα μας απασχολήσει  το αγγλικό ντέρμπι. Πάμε να δούμε μία μία τις επιλογές μας:

Αϊντχόφεν-Αλκμάαρ (15:30):
Ξεκινάμε με το μεγάλο ολλανδικό παιχνίδι που θα κρίνει πού θα πάει το έργο η Αϊντχόφεν. Υποδέχεται την εξαιρετική φέτος Αλκμάαρ από την οποία έχει διαφορά 4 βαθμούς με την φιλοξενούμε να είναι τέταρτη και την γηπεδούχο δεύτερη. Η Αϊντχόφεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά δείχνοντας από την αρχή τις διαθέσεις της. Θέλει το πρωτάθλημα, δεν το κρύβει, μέχρι στιγμής είναι φοβερά σοβαρή, πειθαρχημένη, για ολλανδική ομάδα έχει δυνατή άμυνα και σκοράρει πανεύκολα χάρη στο διαμάντι της, τον Μάλεν. Σκορπά τρόμο, αλλά όταν παίζει με επιθετικές ομάδες ναι μεν κερδίζει αλλά δέχεται και γκολ. Η Αλκμάαρ είναι μία από αυτές. Πηγαίνει επίσης πολύ καλά, είναι μεστή, σοβαρή, προχθές διέλυσε την Αστάνα με 6-0 στην Ευρώπη και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Η Αϊντχόφεν μετά την ήττα με 3-0 μέσα στην Ουτρέχτη, ματς που δεν σκόραρε, δεν σκόραρε ούτε την Πέμπτη για το Europa League με την Λιντζ και περνά ένα μίνι ντεφορμάρισμα. Οπωσδήποτε θα κυνηγήσει το γκολ, οπωσδήποτε θα επιδιώξει τη νίκη απέναντι σε μία Αλκμάαρ που εκτός έδρας σκοράρει, μέσα στην Αϊντχόφεν δε, στα τελευταία παιχνίδια σκοράρει εύκολα. Είναι ματς κινήτρου ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να αποδείξουν πολλά. Έχοντας ως βάση το αμφίσκορο προεκτείνουμε λίγο το όριο και πάμε στο over 2.5. Over 2.5 στο 1.62 (Stoiximan).

Λίβερπουλ –Τότεναμ (18:30) :
Πηγαίνουμε στο Λίβερπουλ όπου η ομάδα του Κλοπ αντιμετωπίζει την Τότεναμ, η οποία μετά το 7-2 από την Μπάγερν έδειξε ότι συνήλθε. Κέρδισε με πολύ καλό ποδόσφαιρο τον Ερυθρό Αστέρα αλλά παρ’όλα αυτά εντός συνόρων εμφανίζει αδυναμίες. Δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν, έχει θέματα στην ανάπτυξη και πρέπει να αποδείξει πολλά ακόμα. Σήμερα το ματς είναι πολύ δύσκολο για αυτήν, καθώς μετά το 1-1 της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Γ., ήρθε το 1-4 με την Γκενκ και δεν είναι το θέμα ότι η Λίβερπουλ κερδίζει με άνεση, αλλά ότι δεν μπορείς να την σταματήσεις. Εντός είναι αήττητη εδώ και μήνες, η άμυνά της εξαιρετική και η επίθεση βρίσκει ρυθμό. Κοιτώντας την προϊστορία βλέπουμε την τρομακτική υπεροχή των κόκκινων έναντι της Τότεναμ ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η γηπεδούχος εντός σκοράρει 2+γκολ σε κάθε αγώνα. Η Τότεναμ πρέπει να σκοράρει, να αναχαιτίσει την επίθεση της Λίβερπουλ και παράλληλα να προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα. Δύσκολα όλα και μάλιστα αν δούμε την προϊστορία ακόμη δυσκολότερα. Πάμε με έδρα και ομάδα. 1+over 1.5 στο 1.70 (Stoiximan).

Βρείτε τα πιο μελετημένα προγνωστικά στο sportbet.gr! Καλή τύχη!!!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα