Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Επιλογές με γκολ που «καλοπληρώνουν»

Κοινοποίηση

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Μέρα που η προσοχή ξανά στρέφεται στους αγώνες των προκριματικών για το EURO 2020 με τις αναμετρήσεις του πάμε στοίχημα να υπόσχονται αρκετό θέαμα αλλά και αμφίρροπες καταστάσεις. Πάμε να τις δούμε μία μία πιο αναλυτικά.

Μαυροβούνιο – Βουλγαρία (21.45):
Ξεκίνημα με το παιχνίδι του Μαυροβουνίου με τη Βουλγαρία, με τις 2 ομάδες να απογοητεύουν σε αυτή τη σειρά των αγώνων αγνοώντας τη νίκη μετά από 5 αγωνιστικές. Ουσιαστικά παίζουν σήμερα για το γόητρο και για να αποφύγουν την τελευταία θέση. Αμυντικά καμία από τις δύο δεν πείθει για τη σταθερότητά της, με τους γηπεδούχους να έχουν μόλις μία νίκη στα τελευταία 8 επίσημα τους, τα 5 εκ των οποίων έχουν λήξει με G/G. Από την άλλη η Βουλγαρία δεν έχει νίκη από τις 13 Οκτωβρίου και έπειτα σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια, ενώ στα 8 πιο πρόσφατά της μετράει 6 G/G. Η μεταξύ τους προϊστορία έχει γκολ και το γεγονός πως σήμερα αμφότερες μάλλον θα αγωνιστούν πιο απελευθερωμένα μας κάνει να προσεγγίσουμε με ευκολία το G/G σε απόδοση 2.04 (betshop).

Ισλανδία – Γαλλία (21.45):
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση στο Ρέικιαβικ ανάμεσα σε Ισλανδία και Γαλλία. Οι γηπεδούχοι «αυτοκτόνησαν» κόντρα στην Αλβανία γνωρίζοντας την ήττα με 4-2 που τους έριξε στην 3η θέση και στο -3 από Τουρκία και Γαλλία και άρα με μειονέκτημα πρόκρισης. Σήμερα καλούνται με όπλο την έδρα τους να κάνουν την υπέρβαση κόντρα όμως σε πιο ανώτερη ποιοτικά και σαφώς πιο έμπειρη Γαλλία. Οι «τρικολόρ» δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αδιαφορήσουν απόψε και με τις τελευταίες εμφανίσεις τους έχουν δείξει τη σοβαρότητά τους. Πολλά γκολ κρύβουν οι μεταξύ τους αναμετρήσεις, φιλικές ή όχι και το απλό Over στο 1.95 (Bet365) έχει αξία.

Τσεχία – Αγγλία (21.45):
Την ίδια ώρα στην Πράγα η Αγγλία δοκιμάζεται κόντρα στην Τσεχία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση με 9 βαθμούς σε 5 παιχνίδια τους και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να νιώθουν ασφάλεια αφού το Κόσοβο παραμονεύει στους οκτώ. Έδειξαν όμως εξαιρετικό πρόσωπο στο πιο πρόσφατό τους επικρατώντας με 0-3 του Μαυροβουνίου και σήμερα με σύμμαχο την έδρα της θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Στην 1η θέση οι φιλοξενούμενοι, με 12 βαθμούς σε 4 ματς σε αυτή τη φάση και είναι το ακλόνητο φαβορί για πρόκριση. Με εξαιρετική επιθετική λειτουργία και 19 γκολ στα 4 αυτά ματς. Χαμηλά το διπλό, που σίγουρα είναι αρκετά πιθανό, ωστόσο θα πάμε και εδώ με το Over 2.5 στο 1.76 (Betshop).

Βαγιεκάνο – Τενερίφη (22.00):
Τελευταία στάση το παιχνίδι από την Ισπανία και τη Σεγούντα ανάμεσα σε Βαγιεκάνο και Τενερίφη. «Πρωταθλήτρια» των ισοπαλιών η Βαγιεκάνο, εφτά σε 10 αγωνιστικές και 5 συνεχόμενες, όλες με G/G. Από 2 διαδοχικές ήττες οι «Νησιώτες», και με 11 βαθμούς έχουν βρεθεί στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Έχουν εξαιρετική παράδοση κόντρα στους Μαδριλένους, με μόλις δύο ήττες στα τελευταία 11 μεταξύ τους. Η Ράγιο παραμένει αήττητη εντός έδρας φέτος και σήμερα έχει δίκαια τον πρώτο λόγο στο τρίποντο. Πάμε συντηρητικά με το 1Χ&Ο1.5 στο 1.60 (Stoiximan) να μας αρκεί.
Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε και μην ξεχνάτε να επιλέγετε μόνο νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες για το παιχνίδι σας!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα