Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στην κορυφή και τον Σεπτέμβριο το XanthiNea.gr με 269.000 προβολές

Κοινοποίηση

xanthi_nea

Στην κορυφή των προτιμήσεων των αναγνωστών παρέμεινε και τον μήνα Σεπτέμβριο το XanthiNea.gr, συγκεντρώνοντας 269.106 προβολές και 98.575 χρήστες* (*στοιχεία Google Analytics). Το ειδησεογραφικό ηλεκτρονικό μέσο με τα νέα της Ξάνθης διατηρεί σταθερά ανοδική πορεία τους τελευταίους μήνες, αυξάνοντας διαρκώς τους αναγνώστες που σε καθημερινή βάση δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο περιεχόμενο του XanthiNea.gr. Την ίδια στιγμή, ο ιστότοπος διατηρεί την πρώτη θέση δημοτικότητας έναντι όλων των άλλων ιστοσελίδων της περιοχής σύμφωνα με την επίσημη κατάταξη Alexa, ακολουθώντας μάλιστα καλπάζουσα πορεία τους τελευταίους μήνες.

xanthi_nea
Google Analytics: Τον Σεπτέμβριο το XanthiNea.gr – Ξάνθη Νέα συγκέντρωσε 269.106 προβολές

Το προφίλ των χρηστών 

Αναλύοντας το προφίλ των χρηστών του XanthiNea.gr διακρίνουμε μια υπεροχή του γυναικείου πληθυσμού με ποσοστό 62,78% ενώ ακολουθούν οι άντρες αναγνώστες που καταλαμβάνουν το υπόλοιπο 37,22%. Οι περισσότεροι χρήστες κυμαίνονται ηλικιακά στα 25-34 χρόνια ενώ ιδιαίτερα αξιοσημείωτο είναι το ποσοστό των χρηστών ηλικίας 18-24 καθώς και 65+ που επισκέπτεται καθημερινά το XanthiNea.gr.

Σχεδόν 8 στους 10 (83,86%) χρήστες κάνουν χρήση του XanthiNea.gr μέσω των κινητών τους συσκευών, με τον ιστότοπο να είναι πλήρως λειτουργικός και συμβατός με τις κινητές συσκευές προσφέροντας μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης.

Αξιοπιστία και εγκυρότητα 

Η δημοτικότητα του XanthiNea.gr ξεπερνά τα γεωγραφικά όρια της περιοχής μιας και οι αναρτήσεις της ιστοσελίδας αναπαράγονται σε καθημερινή βάση από τις μεγαλύτερες εφημερίδες και ΜΜΕ της Ελλάδας και της ομογένειας (Newsit.gr / Enikos.gr / Zougla.gr / News247.gr / Ethnos.gr / Tovima.gr / Iefimerida.gr / Cnn.gr). Ειδήσεις που αναδεικνύονται μέσα από την ανεξάρτητη ειδησεογραφική πύλη του XanthiNea.gr δεν αργούν να γίνουν viral, ενώ συνολικά πάνω από 1.000 ιστοσελίδες διατηρούν ενεργές παραπομπές προς το XanthiNea.gr – Ξάνθη Νέα, από το οποίο αντλούν την πρωτογενή τους ενημέρωση.

Την ίδια στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί λογαριασμούς το XanthiNea.gr, ήτοι Facebook, Twitter και Instagram, καταγράφεται επίσης σημαντική αύξηση της δημοτικότητας. Οι αναρτήσεις (για τις οποίες δεν χρησιμοποιούνται επί πληρωμή προωθητικές ενέργειες όπως κάνουν άλλες ιστοσελίδες) συγκεντρώνουν δεκάδες οργανικά likes και shares, αυξάνονται την αλληλεπίδραση των χρηστών με το περιεχόμενο του XanthiNea.gr.

Facebook: Οργανική απήχηση ανάρτησης του Xanthinea.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα