Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με φαβορί τους γηπεδούχους στο Λέστερ — Άρσεναλ

Κοινοποίηση

Η Λέστερ Σίτι θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ, για την 12η αγωνιστική της Premier League, εκκινώντας από την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Οι Αλεπούδες είναι σίγουρα η πιο ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς,. Ο τεχνικός Μπρένταν Ρότζερς κάνει μια φανταστική δουλειά και οι οπαδοί είναι απόλυτα ικανοποιημένοι. Οι περισσότεροι από αυτούς ελπίζουν να αγωνιστούν στο επόμενο Champions League, ενώ κάποιοι ονειρεύονται “νέο θαύμα”. Όπως ίσως γνωρίζετε, η Λέστερ ήταν πρωταθλήτρια την σεζόν 2015/2016 υπό τις οδηγίες του Κλαούντιο Ρανιέρι. Ωστόσο, απέχουν πολύ, από την πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Ας δούμε την ανάλυση στο πάμε στοίχημα.

Σε φόρμα η Λέστερ
Η φόρμα της είναι εξαιρετική, προέρχεται από τρεις νίκες στην Premier League. Ακόμη περισσότερο, έχει σημειώσει έντεκα γκολ στους δύο τελευταίους αγώνες, χωρίς να παραβιαστεί η εστία της. Πριν από δύο εβδομάδες οι αλεπούδες κατέστρεψαν την Σαουθάμπτον, κερδίζοντας με 0–9. Το περασμένο Σαββατοκύριακο κέρδισε την Κρίσταλ Πάλας Crystal 0–2, και πάλι ως φιλοξενούμενοι.

Ο επιθετικός Τζέιμι Βάρντι παίζει εξαιρετικά, αφού είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έγινε ο πρώτος παίκτης που σημείωσε 10 γκολ στην Premier League αυτή τη σεζόν. Από το πρώτο παιχνίδι του Ρότζερς στην Λέστερ στις 3 Μαρτίου, ο Βάρντι σημείωσε 19 γκολ στην Premier League, 5 περισσότερα από κάθε άλλο παίκτη. Ο Μπρένταν Ρότζερς έχει την πλειοψηφία των παικτών του έτοιμους για αυτόν τον αγώνα, μόνο ο Μάθιου Τζέιμς παραμένει εκτός. Ο Ιρλανδός ενδέχεται να μην αλλάξει τους 11 που έπαιξαν με την Κρίσταλ Πάλας.

Μπερδευμένη η Άρσεναλ
Η Άρσεναλ έχει 17 πόντους και βρίσκεται στην πέμπτη θέση μετά από 11 αγωνιστικές. Μέχρι στιγμής έχει τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και μόνο δύο ήττες. Παρ ‘όλα αυτά, η πραγματική φόρμα της δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως καλή. Οι κανοννιέρηδες δεν κερδίζουν στους τρεις τελευταίους αγώνες της Premier League. Έχασαν 1- 0 στο Σέφιλντ και έμειναν ισόπαλοι με Κρίσταλ Πάλας και Γούλβς.
Το γεγονός ότι έριξαν επτά από τα πιθανά εννέα σημεία σίγουρα απογοητεύτηκαν από τους οπαδούς. Εκτός έδρας, σε πέντε ματς έχει κέρδίσει μόνο την Νιουκάστλ. Το χειρότερο από όλα, είναι ότι η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι κακή μετά το συμβάν με τον Γκρανίτ Τζάκα. Ο διεθνής Ελβετός συγκρούστηκε με τους δικούς του οπαδούς αφού η αντικατάστασή του χαιρετίστηκε με σαρκαστική διάθεση στον αγώνα ενάντια στην Πάλας στο στάδιο Emirates στις 27 Οκτωβρίου. Ο Τζάκα, ο οποίος ήταν μόνιμος αρχηγός από τον Έμερι, του αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Πιθανότατα δεν θα παίξει σε αυτόν τον αγώνα καθώς ο Ουνάϊ έμερι συνεχίζει να εξετάζει το μέλλον του μέσου. Ο Έκτορ Μπεγερίν και Νταβίντ Λουϊζ αναμένεται να παίξουν στο King Power, αφού δεν έπαιξαν στο Europa League, ενώ ο Ντάνι Θεμπάγιος δίνεται ως αμφίβολος μετά από έναν τραυματισμό στο Γκιμαράες.

Λέστερ Σίτι vs Άρσεναλ Πρόβλεψη πάμε στοίχημα:
Η Λέστερ Σίτι είναι σε άριστη κατάσταση, έχει τρεις νίκες στους τρεις τελευταίους αγώνες της Premier League. Έχει σημειώσει 11 γκολ στους τελευταίους δύο αγώνες και η εμπιστοσύνη των παικτών είναι πολύ υψηλή. Αντίθετα, η Άρσεναλ δεν κερδίζει τους τρεις τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι κακή μετά από το περιστατικό του Τζάκα. Περιμένω την Λέστερ, να εκμεταλλευτεί την έδρα της, να μπει στον αγωνιστικό χώρο, με επιθετικότητα και να βρει τις αμυντικές αδυναμίες της Άρσεναλ, για ένα ακόμα τρίποντο
Λέστερ Σίτι — Άρσεναλ @@ Άσσος σε απόδοση 2,05

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα