Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Γεμάτα δίχτυα στο Champions League

Κοινοποίηση

Στο Champions League, πραγματοποιείται η τέταρτη αγωνιστική, που είναι πολύ σημαντική και μπορεί να κρίνει τις θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση του θεσμού. Για άλλη μία φορά, θα μας ξελασπώσουν τα γκολ στο στοίχημα.

Αμφίσκορο σε Μόσχα και Μόναχο
Στα δύο παιχνίδια που ξεκινούν νωρίς αναμένω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Στο Λοκομοτίβ Μόσχας — Γιουβέντους, οι δύο ομάδες, έχουν 2 στα 3 γκολ γκολ μέχρι τώρα. Η Γιουβέντους, σκοράρει εύκολα με την ποιότητα που διαθέτει στην επίθεση, όμως αμυντικά έχει θέματα και δέχεται επίσης εύκολα γκολ. Υπάρχει αξία στο γκολ γκολ στο στοίχημα.

Το Μπάγερν Μονάχου — Ολυμπιακός, είναι πολύ περίεργο ματς. Από γκέλες προέρχονται οι δύο σύλλογοι, μάλιστα η ήττα της Μπάγερν στοίχισε την θέση του κόουτς Κόβατς και σήμερα, θα έχει υπηρεσιακό προπονητή. Οι Βαυαροί είναι σίγουρα μεγάλο φαβορί και έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη, κλειδώνοντας παράλληλα την πρόκριση στην φάση των 16.

Δεδομένα η Μπάγερν μπορεί να σκοράρει, όμως και ο Ολυμπιακός, μπορεί να βρει ένα τέρμα, αφού η άμυνα της γηπεδούχου παραβιάζεται συνεχώς προσφάτως. Το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,75 στο στοίχημα.

Με την εμπειρία της Ατλέτικο Μαδρίτης
Πολλά γκολ θα έχουμε στην Αταλάντα, οι δύο αντίπαλοι, κάνουν μεγάλα σκορ στον όμιλο, αλλά και γενικότερα. Δέκα γκολ έχει πετύχει η Μάντσεστερ Σίτι, σε τρία ματς, ενώ η Αταλάντα, έχει δεχτεί 11 τέρματα. Όπως, πριν από δύο εβδομάδες, στην Αγγλία, έτσι και σήμερα, περιμένω πολλά γκολ και φάσεις. Η Αταλάντα, με μηδέν βαθμούς, δεν έχει αλλά περιθώρια και απαιτείται να επιτεθεί για να κερδίσει. Να μπουν πάνω από τέσσερα γκολ στο παιχνίδι, μας δίνεται σε απόδοση 1,75

Στο Μπάγερν Λεβερκούζεν — Ατλέτικο Μαδρίτης, θα πάω με την εμπειρία των Ισπανών. Η Λεβερκούζεν, δεν έχει ακόμα κάποιο πόντο, μετρώντας τρεις ήττες, με κακές εμφανίσεις. Η Ατλέτικο, είναι αρκετά έμπειρη, να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Λεβερκούζεν και να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Το διπλό σε draw no bet μας προσφέρεται σε απόδοση 1,75

Διαφορά ποιότητας από Ρεάλ και Παρί
Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Γαλατασαραϊ και θέλει την νίκη για να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην επόμενη φάση. Πολύ χαμηλός ο άσσος και πρέπει να συνδυαστεί με τα γκολ για να αποκτήσει αξία το στοίχημα μας.

Μία από τα ίδια στο Παρί Σεν Ζερμέν — Κλαμπ Μπριζ, αξία υπάρχει στο combo bet άσσου και over, αφού οι Γάλλοι είναι κατά πολύ ανώτερη και μπορεί να κάνει μία εύκολη νίκη με διαφορά τερμάτων. Θα το παλέψει η Κλαμπ Μπριζ, έτσι και το γκολ γκολ έχει κάποια τύχη.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα