Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Μονές επιλογές με γκολ

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ακόμα μια φορά ενόψει ενός κρίσιμου σαββατοκύριακου, από στοιχηματικής άποψης και με οδηγό τα όσα φοβερά είδαμε χθες νομίζω ότι φρόνιμο και συνετό είναι να πάμε στα γκολ και όχι στα σημεία. Χθες είδαμε την Βαλενσιέν, για παράδειγμα, που έκανε το θαύμα της και πάλι, πλήρωσε το 4.25 στο διπλό, βύθισε την Ορλεάν, προσωπικά μας δικαίωσε καθώς είναι η Νο1 ‘’βομβίστρια’’ στην Ligue 2. Είδαμε την Ντόρτμουντ να δέχεται σε μισή ώρα 3 γκολ από την Πάντερμπορν, την Άουε να κερδίζει εύκολα με 3-1 και πριν λήξει το ματς να δέχεται συνεχείς ευκαιρίες από την Σεντ Πάουλι. Τέλος, είδαμε και την Παρί Σεν Ζερμέν να κερδίζει την Λιλ με κυνικότητα. Η ειδική αναφορά μας στην Γερμανία δεν είναι τυχαία, καθώς εκεί θα επικεντρωθούμε σήμερα, στα γκολ, σε σημαντικά ματς αλλά φυσικά λαμβάνοντας υπόψη και την κούραση αλλά και την διακοπή συν ότι έχουν και κάποιες ομάδες υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα. Έτσι, στις σημερινές μας αναλύσεις στοιχήματος θα πάμε σε μια επιλογή από την Ιταλία και σε μια από την Γερμανία, με μία ομάδα μόνον από τις 4 να έχει ματς την Τετάρτη.  Τα παιχνίδια συστήνονται ως μονές επιλογές αλλά και ως δυάδα ανάλογα την κρίση του καθενός. Πάμε στην ανάλυσή μας:

Βέρντερ Βρέμης-Σάλκε (16:30):
Ξεκινάμε την ανάλυση με ένα ματς από την Γερμανία. Πρόκειται για ένα ανοικτό σε προβλέψεις παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που στηρίζονται περισσότερο στην επίθεση και λιγότερο στην άμυνα προκειμένουν να κερδίζουν βαθμούς. Η Βέρντερ εντός έδρας έχει μόνον δύο νίκες και έχει σκοράρει σε κάθε ματς πλην αυτού με την Λειψία. Έχει παίξει με ομάδες στα μέτρα της ακόμα και με πιο αδύναμες και δυσκολεύτηκε να τις κερδίσει ενώ το χαρακτηριστικό στοιχείο αυτών των παιχνιδιών ήταν ότι δέχτηκε σε όλα γκολ. Είναι 14η με 11 βαθμούς, έχει μία νίκη σε 6 πρόσφατους αγώνες και χρειάζεται οπωσδήποτε μία επανεκκίνηση. Η Σάλκε από την άλλη εμφανίζεται αλλαγμένη σε σχέση με την περσινή εικόνα της και είναι σαφώς βελτιωμένη. Έβδομη με 19 βαθμούς, μία ήττα μόνον σε 6 ματς και εκτός έδρας σκοράρει σε κάθε ματς φέτος ως τώρα πλην αυτού με την Χόφενχαϊμ. Η ασταθής κι ευάλωτη άμυνα της Βέρντερ, η αφελής άμυνα της Σάλκε, οι επιθέσεις τους και το κίνητρο μάς κατευθύνουν σε μία επιλογή. GG+over 2.5 στο 1.80 (Stoiximan).

Μίλαν-Νάπολι (19:00):
Είναι ιδιαίτερο το παιχνίδι αυτό όχι γιατί αγωνίζονται δύο μεγάλες ομάδες αλλά κυρίως λόγω των συνθηκών. Η Μίλαν είναι ακόμη μια χρονιά σε κακή κατάσταση. Διοίκηση και παίκτες αγνοούν πού βρίσκονται, η ομάδα είναι βάσει αγωνιστικότητας μια μικρομεσαία ομάδα της Ιταλίας και κάθε ματς μοιάζει με ντέρμπι. Είναι 14η με μόλις 13 βαθμούς σε 13 ματς. Σκοράρει σε κάθε ματς στο Μιλάνο αλλά δέχεται γκολ εύκολα με αποτέλεσμα να μην κερδίζει. Η Νάπολι από την άλλη μοιράζει γκολ, έχει διορθώσει την άμυνά της αλλά έχει εσωτερικά προβλήματα. Οι παίκτες έχουν ανοικτή κόντρα με την διοίκηση, ο προπονητής επίσης και οι οπαδοί με τους παίκτες. Η ισοπαλία με την Τζένοα ήταν ένα δείγμα της κατάστασης. Θέλει μια μεγάλη νίκη, είναι καλύτερη ομάδα της Μίλαν και εντός ασυναγώνιστη. Μπορεί να βγάλει και μόνη της το over 2.5. Πάμε με αυτό. Over 2.5 στο 1.88 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα