Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο ΑΟΞ, οι καριόκες και το Καρναβάλι της Ξάνθης ξεσήκωσαν το Guess My Age

Κοινοποίηση

Στην εκπομπή Guess My Age που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας στον ΣΚΑΙ εμφανίστηκε ο Βασιλιάς του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού και γνωστός ως Πειρατής της Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Γεωργίου.

Ο γνωστός Βασιλιάς του καρναβαλιού της Ξάνθης βρέθηκε στο στούντιο του ΣΚΑΙ με τους παίκτες του τηλεπαιχνιδιού να καλούνται να μαντέψουν την ηλικία του. Χάρη στην ιδιαίτερη αμφίεση του κατάφερε να τους ξεγελάσει, με τους ίδιους να μην μπορούν να υπολογίσουν την ηλικία του Βασιλιά του καρναβαλιού της Ξάνθης. Τελικώς, ο ίδιος αποκάλυψε πως είναι 52 χρονών και στη συνέχεια επιδόθηκε σε δράσεις προβολής της Ξάνθης και των τοπικών θεσμών.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο Καρναβάλι της Ξάνθης παρουσιάζοντας το θέμα των φετινών εκδηλώσεων με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει πως “η Ξάνθη έχει ένα από τα ωραιότητα καρναβάλια της Ελλάδας”. Ο Πειρατής του Θερμαϊκού διευκρίνισε με τη σειρά του πως “τα τελευταία δύο χρόνια είμαι ο Βασιλιάς των ΘΛΕ και μπορώ να σας αναφέρω και το θέμα του φετινού καρναβαλιού που είναι όνειρα και χρώματα, γεύσεις και αρώματα”.

Μάλιστα, όταν ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής στάθηκε στις γεύσεις ο Βασιλιάς του Καρναβαλιού του επιφύλαξε μια έκπληξη, προσφέροντάς του ένα κουτί με 100 καριόκες, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Ξάνθης. Ταυτόχρονα, εμφάνισε και ένα κασκόλ του ΑΟΞ, με το οποίο έντυσε τον Γιώργο Λιάγκα, προσφέροντας την καλύτερη διαφήμιση για την Ξάνθη στο πανελλήνιο κοινό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

Δείτε εδώ το επεισόδιο της εκπομπής Guess My Age με τον Βασιλιά του Καρναβαλιού της Ξάνθης

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα