Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Λίβερπουλ vs Νάπολι, γκολ εκατέρωθεν στο Άνφίλντ

Κοινοποίηση

Η Λίβερπουλ είναι η πρώτη στον όμιλο με εννέα πόντους. Οι Κόκκινοι ξεκίνησαν το Champions League με ήττα 2-0 στη Νάπολι, αλλά στη συνέχεια κέρδισαν τρεις συνεχόμενες φορές. Στον δεύτερο αγώνα νίκησαν την Red Bull Σάλτσμπουργκ με 4-3 στο Άνφίλντ. Στους επόμενους δύο αγώνες η Λίβερπουλ συγκέντρωσε έξι πόντους εναντίον της Γκενκ. Επιβλήθηκε 4-1 στο Βέλγιο και στη συνέχεια 2-1 μπροστά στο κοινό της.

Μια νίκη στον σημερινό αγώνα θα εξασφαλίσει την κορυφαία θέση στον όμιλο και μία θέση στα νοκ-άουτ. Τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Νάπολι θα καταλάβουν τις δύο θέσεις εάν η Σάλτσμπουργκ δεν καταφέρει να νικήσει τον Γκένκ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο Άνφιλντ. Ωστόσο, αν η Σάλτσμπουργκ καταφέρει να κερδίσει την Γκενκ, θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα η τελευταία αγωνιστική στα προγνωστικα.

Η Λίβερπουλ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έρχεται σε αυτό το παιχνίδι έχοντας κερδίσει την Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο. Ο Ρομπέρτο Φιρμίνιο εξασφάλισε τη νίκη στο τέλος του αγώνα. Αλλά δεν υπάρχει χρόνος για γιορτή, η Λίβερπουλ έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα στην επόμενη περίοδο, παίζοντας σε τέσσερις διοργανώσεις που περιλαμβάνουν επίσης το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στο Κατάρ τον επόμενο μήνα.

Ο Klopp πρέπει να εξετάσει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες. Ο κεντρικός αμυντικός Ζοέλ Ματίπ παραμένει εκτός με τραυματισμό, ενώ ο Σαλάχ φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αστράγαλο. Ο Φαμπίνιο είναι τιμωρημένος στο πρωτάθλημα και λογικά θα αγωνιστεί σήμερα.

Σε δύσκολη φάση η Νάπολι
Η Νάπολι βρίσκεται στη δεύτερη θέση με οκτώ πόντους. Οι Ναπολιτάνοι έχουν δύο νίκες και δύο ισοπαλίες μέχρι στιγμής. Η Νάπολι ήταν στον ίδιο όμιλο με την Λίβερπουλ την περασμένη σεζόν και οι Ιταλοί, νομίζω ότι οι θα έχουν πολλά κίνητρα για εκδίκηση. Αλλά η φόρμα της δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο.

Οι Παρτενοπέι δεν κερδίζουν τους τελευταίους έξι αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, αν και έχασαν μόνο μία φορά. Για να γίνει χειρότερο, η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι κακή. Ο πρόεδρος Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει επιβάλει πρόστιμο στους παίκτες ύψους 2,75 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Ντε Λαουρέντις διέταξε την ομάδα να πάει σε μια εβδομάδα σε ξενοδοχείο μετά από μια σειρά από απογοητευτικά αποτελέσματα, αλλά οι παίκτες αρνήθηκαν. Ο Πρόεδρος προσπαθεί να επιβάλει πρόστιμο σε όλα τα μέλη του ρόστερ, το μέγιστο ύψος του οποίου αντιστοιχεί στο 25% του μισθού τους. Είναι επίσης έτοιμος να πουλήσει τους υπεύθυνους για την άρνηση τους, στην τιμωρία. Ο Κάρλο Αντσελότι έχει δύο ζητήματα τραυματισμών Μιλίκ και Ινσίνιε είναι ιδιαίτερα αμφίβολοι και πολύ δύσκολα θα αγωνιστούν.

Πιθανές αρχικές συνθέσεις:
Λίβερπουλ: Άλλισον, Αλεχάντερ-Άρνόλντ, Λοβρέν, Βαν Νταϊκ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τσάμπερλεϊν, Σάλαχ, Φιρμίνο, Μάνε

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Χισάι, Καγιεχόν, Άλλαν, Ελμάς, Φαμπιάν Ρουϊζ, Λοθάνο, Μέρτενς
Λίβερπουλ vs Νάπολι Προγνωστικα:
Η Λίβερπουλ είναι αήττητη στους 24 τελευταίους αγώνες εντός έδρας σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, κερδίζοντας 18 από αυτούς. Οι Κόκκινοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά είναι σημαντικό να αναφερθεί — οι άνδρες του Κλοπ δεν κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους στους 10 τελευταίους αγώνες. Όλα αυτά τα δέκα παιχνίδια έχουν τελειώσει με γκολ και στις δύο πλευρές. Φυσικά, δεν είναι πρόβλημα, καθώς η Λίβερπουλ κέρδισε τα περισσότερα από αυτά, αλλά παραμένει το γεγονός ότι έχουν πρόβλημα να κρατήσουν τα δίχτυα τους άθικτα. Η Νάπολι είναι η μόνη ομάδα που κέρδισε τη Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν, γι ‘αυτό πιστεύω ότι μπορούν να επωφεληθούν από τα αμυντικά ζητήματα της Λίβερπουλ.
Λίβερπουλ vs Νάπολι προγνωστικα: Και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν — Ναι @ 1.75 στις στοιχηματικές εταιρίες.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα