Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καινούργια μηχανήματα τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Ξάνθης

Κοινοποίηση

Την Δευτέρα 11/11/2019 το πρωί παραδόθηκαν μέσω του προγράμματος δωρεών «Συμπράττουμε για την Υγεία» από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και την Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, τέσσερα καινούργια μηχανήματα τεχνητού νεφρού της εταιρίας Ιατρικά Προϊόντα Ε.Π.Ε. ,μάρκας B-Braun, για τις ανάγκες της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Στο πλαίσιο της προσφοράς έγινε βιντεοσκόπηση των μηχανημάτων και του χώρου της Μονάδας και έγιναν δηλώσεις για την πορεία και την εμβέλεια δράσης  του Νοσοκομείου και τη χρησιμότητα των μηχανημάτων τόσο από το Διοικητή του Νοσοκομείου κύριο Αχιλλέα Γερόπουλο, όσο και από το Διευθυντή της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού κο Χατζηδημητρίου, παρουσία εκπροσώπου των δωρητών, της Προϊσταμένης της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού κυρίας Θεοδώρας Πλαστήρα και του Προϊσταμένου του Τμήματος Βιοϊατρικής Τεχνολογίας κύριο Τσιπούρη Ελευθέριο.

Στο τέλος της παράδοσης το Νοσοκομείο προφορικά ευχαρίστησε θερμά τους δωρητές για την σπουδαία αυτή τους κίνηση και δεσμεύτηκε να τους αποστείλει επισήμως γραπτό ευχαριστήριο.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα