Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Νέα πειθαρχική δίωξη σε Καραπαπά για όσα έγιναν στην Ξάνθη

Κοινοποίηση


Ο γ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί και για τις δηλώσεις του μετά το ματς με την ΑΕΛ

Για δεύτερη φορά φέτος ασκείται δίωξη στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, τούτη τη φορά για τις πράξεις που τέλεσε μετά τον αγώνα με την Ξάνθη, σύμφωνα με το Έθνος.

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Γ’ αντιπροέδρου του Ολυμπιακού για τη συμπεριφορά του μετά την ισοπαλία των «ερυθρόλευκων» στα Πηγάδια.

Μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Κώστας Καραπαπάς διώκεται εφέτος. Η πρώτη ήταν για δηλώσεις του μετά το ΑΕΛ – Ολυμπιακός για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague και τιμωρήθηκε τελεσίδικα με πρόστιμο αρχικά 18.000 ευρώ που έπειτα από έφεση μειώθηκε σε 10.000 ευρώ.

Ως υπότροπος ο Κώστας Καραπαπάς, εκτός από το πρόστιμο που αρχίζει από 20.000 ευρώ -εφόσον τιμωρηθεί- κινδυνεύει με βαριά καμπάνα. Συγκεκριμένα, στο εδάφιο δ, του άρθρου 20α του Πειθαρχικού Κώδικα γίνεται λόγος για απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια τουλάχιστον τριών μηνών και απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο τουλάχιστον τριών μηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη εις βάρος του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΠΑΠΑ Γ΄ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2α, β, δ και 3, 4, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα