Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παράταξη Δημαρχόπουλου: Δεν ξέρετε «τι σας γίνετε»

Κοινοποίηση

«Πριν αλέκτωρ λαλήσει» ήδη ΔΥΟ αποφάσεις για τον ορισμό μελών και τη συγκρότηση των Διοικητικών Συμβουλίων Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης» και «Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης» – όπως είχαμε δυστυχώς προβλέψει – ΚΑΤΕΠΕΣΑΝ κατά τον έλεγχο νομιμότητας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης και πλέον ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ, αφού ο ορισμός των μελών των Νομικών Προσώπων έγινε παράτυπα!!!

Σε κάθε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου γινόμαστε μάρτυρες της αντιδημοκρατικής και αλαζονικής συμπεριφοράς του γνωστού «διδύμου». Με τους τακτικισμούς σας και τις πιέσεις που ασκείτε προς κάθε κατεύθυνση επιβάλετε θέσεις και αντιλήψεις πρωτόγνωρες για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου μας.

Οι αποφάσεις σας κ. Δήμαρχε με τις οποίες ορίσατε, με εντολές του Αντιδημάρχού σας, τα μέλη που απαρτίζουν τα Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων υπογράφτηκαν ΠΑΡΑΤΥΠΑ και για αυτό κατέπεσαν, αφού όπως επισημάναμε επανειλημμένα δεν μπορείτε μόνος σας να διορίζετε όποιον θέλετε.
Σήμερα δυο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων σας το μόνο που καταφέρατε είναι να ακυρώνετε είτε οι ίδιοι πολλές δικές αποφάσεις είτε να αναγκάζετε την Αποκεντρωμένη Διοίκηση προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα να τις ακυρώνει αυτή.
Αυτό είναι το έργο σας… κι έπονται δυστυχώς κι αλλά…
Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος
π. Δήμαρχος Ξάνθης
Επικεφαλής Παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ»

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα