Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ποντάρισμα στο Γιουρόπα Λιγκ

Κοινοποίηση

«Πλούσιο» το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με τα παιχνίδια για την 5η «στροφή» στη φάση των ομίλων του φετινού Europa League να τραβούν πάνω τους τα περισσότερα βλέμματα. Για τους λάτρεις του καζίνο, υπάρχουν πάντα νέα αλλά και κλασικά φρουτάκια δωρεάν.

Μπράγκα – Γουλβς 
Για τον 11ο όμιλο, η Μπράγκα θα υποδεχθεί στην Πορτογαλία τη Γουλβς στις 19:55. Στην κορυφή του ομίλου οι γηπεδούχοι, χωρίς ήττα μετά από 4 αγωνιστικές και με 10 βαθμούς, μόλις έναν λιγότερο έχουν οι «λύκοι», οι οποίοι βρίσκονται στο +5 από την 3η Σλόβαν Μπρατισλάβας. Μία ήττα στα 14 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις η Μπράγκα (10-3-1), προέρχεται από δύσκολη εντός έδρας επικράτηση 1-0 επί της Ζιλ Βιθέντε, αποτέλεσμα που της έδωσε την πρόκριση στη φάση των «16» του κυπέλλου Πορτογαλίας. Στο Europa League έχει δείξει πολύ καλή εικόνα έως τώρα και θα πάρει την πρόκριση από απόψε, σε περίπτωση που δεν ηττηθεί.

Σε πολύ καλή κατάσταση και η Γουλβς, η οποία έχει χάσει μόλις ένα από τα 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει το τελευταίο δίμηνο. Αποδεικνύει πως η περσινή της πορεία, η οποία της έδωσε και το δικαίωμα συμμετοχής στο φετινό Europa League, δεν ήταν απλά ένα «πυροτέχνημα». Πραγματοποιεί το καλύτερό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα από τη μακρινή σεζόν 1973-74, ενώ και αυτή βολεύεται  με ισοπαλία στην αποψινή αναμέτρηση, αφού της αρκεί ο ένας βαθμός για να «σφραγίσει» την πρόκριση στη φάση των «32». Και τα 4 προηγούμενα παιχνίδια της στον όμιλο κρίθηκαν στο γκολ, με τους Πορτογάλους να παίρνουν τη νίκη στο παιχνίδι του 1ου γύρου στο «Μολινό», με 1-0. Λογικό το ότι το Χ «πέφτει» συνεχώς τις τελευταίες ώρες, στο 2.80 στις περισσότερες στοιχηματικές.

Ντουντελάνζ – ΑΠΟΕΛ 
Ο ΑΠΟΕΛ θα δοκιμαστεί στο Λουξεμβούργο και την έδρα της Ντουντελάνζ, και σε περίπτωση που κερδίσει και ταυτόχρονα η Καραμπάκ χάσει από τη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία, θα πανηγυρίσει από απόψε την πρόκριση. Μετά από δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, οι Κύπριοι βελτίωσαν κατά πολύ την εικόνα τους στα παιχνίδια με αντίπαλο την Καραμπάγκ και μετά από το 2-2 στο Αζερμπαϊτζάν και τη νίκη 2-1 στη Λευκωσία, πήραν το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση. Στην ίδια κατάσταση και η Ντουντελάνζ, η οποία μπορεί και εκείνη, σε περίπτωση δικιάς της νίκης και ήττας της Καραμπάγκ, να πάρει μια ιστορική πρόκριση.

Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον 1ο όμιλο με μεγάλη νίκη 3-2 στο «ΓΣΠ», ωστόσο έκτοτε «μετράει» μόνο ήττες, με βαριά μάλιστα σκορ. 4-1 στην έδρα της από την Καραμπάγκ, 3-0 και 5-2 στις συναντήσεις της με την σαφώς ανώτερη Σεβίλλη. Εξόφθαλμες οι αμυντικές της αδυναμίες, έχει δεχθεί γκολ στα 23 από τα 27 παιχνίδια που έχει δώσει από το ξεκίνημα της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να έχει μόλις ένα διπλό στις 18 πιο πρόσφατες εκτός έδρας αποστολές του στη διοργάνωση, ωστόσο απόψε οι παίκτες του έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, κόντρα σε μια ομάδα περιορισμένης δυναμικότητας, να πάρουν μια μεγάλη πρόκριση. Επιλογή μας το διπλό σε συνδυασμό με Over 1.5, σε απόδοση κοντά στο 2.00.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα