Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πάμε στοίχημα: Τα γκολ μας στέλνουν ταμείο

Κοινοποίηση

Σε φουλ δράση είναι όλα τα πρωταθλήματα, με πολλές μάχες σε όλα τα μέτωπα, που μπορούν να μας δείξουν τον δρόμο προς το ταμείο στο πάμε στοίχημα. Μην χρονοτριβούμε ας δούμε τις σημερινές προτάσεις.

Με τα γκολ από νωρίς στην Super League
Στην Super League, νωρίς υπάρχουν δύο παιχνίδια, που τα γκολ έχουν σημαντική τύχη. Το μεσημέρι στο ΑΕΛ Αρίνα κοντράρονται η Λάρισα με τον ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες έχουν εντυπωσιάσει μέχρι τώρα, είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και έχουν υψηλές βλέψεις. Πρωταρχικά θέλουν να μπουν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Προέρχονται από νίκες στο πρωτάθλημα και ήττα στο κύπελλο. Η Λάρισα, επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, χωρίς να έχει όμως την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο κύπελλο ηττήθηκε από την Καλαμάτα με 3–0. Από την άλλη ο ΟΦΗ κέρδισε στην Κρήτη την Ξάνθη με 2–0, ενώ στο κύπελλο ηττήθηκε στην Καβάλα με σκορ 2–0.

Οι δύο σύλλογοι, θα τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα, έχουν μεσοεπιθετικές αρετές και μπορούν να βρουν από ένα τέρμα. Το γκολ γκολ είναι πολύ πιθανό και μας δίνεται σε απόδοση 1,80 στις εταιριες στοιχηματων.

Λίγο αργότερα, στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, με τον γηπεδούχο να καίγεται για την νίκη. Οι Αγρινιώτες, δεν έχουν ακόμα νίκη και αν δεν ξεκινήσουν τα θετικά αποτελέσματα θα έχουν πρόβλημα στο τέλος. Με τον Μάκη Χάβο στην τεχνική ηγεσία, είναι βελτιωμένος, αλλά θέλει ακόμα περισσότερη προσπάθεια, αλλά και ψυχολογία στον σύλλογο.
Ο Αστέρας Τρίπολης, είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος, με τρεις νίκες, δύο για το πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο Ελλάδος. Όσο εύκολα σκοράρουν τόσο εύκολα παραβιάζεται η εστία τους.
Και εδώ μπορεί να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το γκολ γκολ βρίσκεται σε απόδοση 1,95 στις εταιριες στοιχηματων.

Σε φόρμα η Λέστερ
Στην Αγγλία, στην Premier League, η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Λέστερ, που είναι η έκπληξη και βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Κρίσταλ Πάλας, έχει και αυτή θετικό πρόσημο, έχοντας θετικό απολογισμό, βρισκόμενη λίγο πάνω από την μέση της βαθμολογίας. Την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από την Άρσεναλ, με 2–2, αν και βρέθηκε πίσω με δύο γκολ διαφορά.

Η Λέστερ, προέρχεται από σερί νικών, πρόσφατα έχει ηττηθεί μόνο από την Λίβερπουλ, σκοράροντας κατά βούληση, στα περισσότερα ματς.

Νομίζω και σε αυτή την αναμέτρηση, θα έχουν γκολ και φάσεις, ξεκινάει από το 1–1 και μπορεί να πάει οπουδήποτε. Το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,80 στις εταιριες στοιχηματων. Όποιος θέλει παραπάνω ρίσκο, μπορεί να παίξει το combo bet διπλού και γκολ γκολ, αφού δίνω τύχη στην Λέστερ, η απόδοση αυτή είναι λίγο πάνω από 4,00.

Πολλά γκολ στο Σεντ Ετιέν
Η Ligue 1, της Γαλλίας, τελειώνει με την αναμέτρηση Σεντ Ετιέν — Μονακό. Η γηπεδούχος, είναι αήττητη στα τελευταία ματς, όμως οι εμφανίσεις της ήταν μέτριες και σε πολλές περιπτώσεις τυχερές. Είναι ενδεικτικό ότι τις δύο τελευταίες νίκες με Λυών και Νιμ της πήρε στις καθυστερήσεις των παιχνιδιών. Την Πέμπτη έχει ματς για το Europa League, στην Ουκρανία.

Η Μονακό, μετά το κακό της ξεκίνημα, έχει αρχίσει να ρολάρει, κερδίζοντας πειστικά. Προέρχεται από τρεις νίκες και πέντε στα έξι τελευταία ματς. 14 γκολ έχει πετύχει σε αυτά τα ματς. Μετά την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν, διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή με 19 γκολ ενεργητικό.
Θα ακολουθήσω το παιχνίδι της Μονακό, κάνει μεγάλα σκορ για αυτό το λόγο έχει εννιά στα 11 over 2,5 και γκολ γκολ. Μπορεί να έχουν πολλά γκολ στο ματς, το over 2,5 σε απόδοση 1,70 στις εταιριες στοιχηματων, έχει αξία. Και σε αυτή την περίπτωση, μπορούμε να πάρουμε ρίσκο στο combo bet διπλού και over 2,5 στην εξαιρετική απόδοση του 3,40 και άνω.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα