Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Βροχή οι συλλήψεις αλλοδαπών οδηγών χωρίς δίπλωμα!

Κοινοποίηση

Σε μάστιγα φαίνεται εξελίσσεται το φαινόμενο του εντοπισμού αλλοδαπών οδηγών Ι.Χ. στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, χωρίς δίπλωμα. 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα τα περιστατικά πληθαίνουν, γεγονός που γεννά προβληματισμό, μιας και πρόκειται για οδηγούς (συνήθως νεαρούς) οι οποίοι εντοπίζονται να κινούνται σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της περιοχής χωρίς να διαθέτουν άδεια ικανότητας οδήγησης, και αυτό από μόνο του εγκυμονεί κινδύνους για τους υπόλοιπους οδηγούς.

Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες οι Αστυνομικές αρχές της Ξάνθης προχώρησαν στη σύλληψη δύο αλλοδαπών οδηγών χωρίς δίπλωμα. Το απόγευμα της Κυριακής, ένας 24χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης να οδηγεί αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Ξάνθης, χωρίς ωστόσο να έχει δίπλωμα. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και το πρωί της Τρίτης στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής όπου εντοπίστηκε 17χρονος αλλοδαπός να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν αρμοδίως.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα