Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ζεστάθηκε η αγορά της Ξάνθης από την Black Friday

Κοινοποίηση



Αυξημένη κίνηση στα καταστήματα και προσφορές που θύμιζαν… εκπτώσεις 

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση στην αγορά της Ξάνθης με αφορμή την Black Friday, η οποία έχει φτάσει για τα καλά και στην περιοχή.

Ήδη από την αρχή της εβδομάδας αρκετά καταστήματα αλλά και γνωστές αλυσίδες ρούχων, καλλυντικών και ειδών τεχνολογίας ξεκίνησαν τις προσφορές με τις εκπτώσεις να κυμαίνονται από -20% έως και -70%, σε επιλεγμένα είδη. Οι καταναλωτές ανταποκρίθηκαν στις προσφορές με την κίνηση να καταγράφει αύξηση την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο.

Την τιμητική τους είχαν τα είδη τεχνολογίας, για ακόμη μια χρονιά, καθώς σε αρκετά καταστήματα με αντίστοιχα προϊόντα επικρατούσε το αδιαχώρητο. Ωστόσο συγκριτικά με άλλες χρονιές και άλλες περιοχές δεν παρατηρήθηκε τόσο έντονα το φαινόμενο του να σχηματίζουν ουρές οι καταναλωτές περιμένοντας να ανοίξει κάποιο κατάστημα. Μεγάλη ήταν η προσέλευση των καταναλωτών και στο Εμπορικό Κέντρο της Ξάνθης, με τις αλυσίδες καταστημάτων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή να προσφέρουν εκπτώσεις αλλά και προσφορές 2 + 1 σε διάφορα προϊόντα.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα