Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αμπάντ: “Εντυπωσιάστηκα με τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην Ελλάδα!”

Κοινοποίηση

Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο πρωταγωνιστής της Ξάνθης, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, Κάρλος Αμπάντ μιλώντας στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis.

Ο 24χρονος Ισπανός γκολκίπερ δήλωσε πως «ήταν μια πολύ καλή μέρα για μένα και είμαι πολύ ικανοποιημένος» σχολιάζοντας την εμφάνισή του κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ συνέχισε λέγοντας πως «ήταν ο καλύτερος αγώνας που έπαιξα ως τερματοφύλακας της Ξάνθης».

Για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που ξεχώρισε, ανέφερε πως «ο Μπίσεσβαρ ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης, έβαλε και το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ», ενώ για τον Ζίβκοβιτς δήλωσε ότι «γνώριζα ότι έπαιζε παλιότερα στην Ξάνθη, είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Για να παίζει στον ΠΑΟΚ σημαίνει πως το αξίζει».

Για τη μάχη ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού ο παίκτης της Ξάνθης υπογράμμισε πως «ξεχωρίζουν και οι δύο ομάδες. Παίξαμε και με τις δύο ομάδες και φάνηκε η ποιότητά τους. Ξεχωρίζουν σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια από τις δύο. Είναι εξίσου καλές», ενώ για την παρουσία του στην Ξάνθη τόνισε πως «είμαι νέος στην Ελλάδα και εντυπωσιάστηκα από τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο Πρωτάθλημα. Σε ό,τι αφορά την Ξάνθη, είμαι ικανοποιημένος, διαθέτουμε καλούς παίκτες με ποιότητα. Μπορούμε στη συνέχεια να πάμε καλά και να βρεθούμε σε κάποιες από τις ψηλές θέσεις στη βαθμολογία».

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα