Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αστυνομικοί πήραν στο κυνήγι διακινητές στο Πόρτο Λάγος

Κοινοποίηση

Συνελήφθησαν 3 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (11-12-2019), στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Ροδόπης, τρεις (3) διακινητές, ηλικίας 48, 32 και 30 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά δεκαπέντε (15) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον 48χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ, στο Πόρτο Λάγος Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης εντόπισαν ένα σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 30χρονος ως οδηγός και ο 32χρονος ως συνοδηγός.

Στη θέα των αστυνομικών οι δύο δράστες τράπηκαν πεζοί σε φυγή, πλην όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του παραπάνω οχήματος  διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και επιπλέον αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας και Ξάνθης.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα