Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μάχες στο τέλος τον ομίλων του Champions League

Κοινοποίηση

Τελειώνουν σήμερα οι όμιλοι του Champions League, όπου θα προκύψουν οι 16 ομάδες της επόμενης φάσης, αλλά και αυτές που θα συνεχίσουν στο Europa League. Πάμε να δούμε τι γίνεται στους ομίλους, μαζί με τις προτάσεις στοιχήματος.

Μία θέση ανοικτή στον 1ο όμιλο
Στον πρώτο όμιλο, μία θέση είναι ανοικτή, η Παρί Σεν Ζερμέν, είναι πρώτη, η Ρεάλ Μαδρίτης δεύτερη, ενώ την τρίτη θέση διεκδικούν Κλαμπ Μπριζ και Γαλατασαραϊ. Η πρώτη υποδέχεται την Ρεάλ, ενώ οι Τούρκοι δοκιμάζονται στην Γαλλία.
Στις προτάσεις στοιχήματος, θα πάω με τα πολλά γκολ στο Βέλγιο, με το over 2,5 σε απόδοση 1,60, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν, είναι πολύ ανώτερη και μπορεί να κερδίσει με διαφορά δύο τερμάτων, το χάντικαπ -2 είναι σε απόδοση ποάνω από 2,00.

Για την τρίτη θέση ο Ολυμπιακός
Μία τα από τα ίδια στο δεύτερό όμιλο. Πρώτη η Μπάγερν Μονάχου και δεύτερη η Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο. Η τρίτη θέση θα κριθεί στο Καραϊσκάκη, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Ερυθρόλευκοι, θέλουν μόνο νίκη, για να παίξουν στο Europa League.
Ο Ολυμπιακός, έχει τον πρώτο λόγο, έχει παίξει εξαιρετικά στα υπόλοιπα πέντε ματς και με την βοήθεια της έδρας της, μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες των Σέρβων. Ο άσσος σε συνδυασμό με το over 1,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,80 στις προτάσεις στοιχήματος.

Μάχη για μία θέση
Στο τρίτο όμιλο, η Μάντσεστερ Σίτι είναι πρώτη, ενώ Σαχτάρ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Αταλάντα, διεκδικούν δεύτερη και τρίτη θέση. Η Σαχτάρ υποδέχεται την Αταλάντα, ενώ η Ντιναμό υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι.

Στην Ουκρανία, η Σαχτάρ θέλει νίκη ή ισοπαλία αρκεί να μην κερδίσει η Ντιναμό, για να πάρει την δεύτερη θέση. Η Ντιναμό, θέλει μόνο νίκη, ενώ οι Ιταλοί θέλουν νίκη, ήττα της Ντιναμό, αλλά και να καλύψει την διαφορά του ενός γκολ που έχασε από την Σαχτάρ.

Στο Σαχτάρ, θα πάω με τα πολλά γκολ, το combo bet over 2,5 και γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 1,70 στις στοιχηματικές σελίδες

Μάχη Ατλέτικο και Λεβερκούζεν για μία θέση
Στο τέταρτο όμιλο, νομίζω ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Γιουβέντους είναι σίγουρα πρώτη. Από εκεί και πέρα, η Ατλέτικο Μαδρίτης, φιλοξενεί την αδιάφορη Λοκομοτίβ και με νίκη καταλαμβάνει την θέση πρόκρισης.

Ακόμα και να κερδίσει η Λεβερκούζεν την Γιουβέντους, η Ατλέτικο δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει τους βαθμούς της νίκης.
Στις προτάσεις στοιχήματος θα προτείνω το αμφίσκορο στην Γερμανία. Λεβερκούζεν και Γιουβέντους, έχουν επιθετικές αρετές, όμως αμυντικά δυσκολεύονται να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,60.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα