Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ισχυροί άνεμοι, πεσμένοι κάδοι και ιπτάμενα τραπέζια στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Ιδιαίτερα ισχυροί άνεμοι πνέουν από το πρωί της Δευτέρας στην Ξάνθη, με αποτέλεσμα να καταγραφούν μικρής έκτασης προβλήματα.

Ο αέρας που έκανε την εμφάνιση του ήδη από το βράδυ της Κυριακής ήταν αρκετός για να προκαλέσει πτώσεις δέντρων και κλαδιών, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται περιορισμένα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Χαρακτηριστικά στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Ξάνθης – Κομοτηνής, κοντά στους Αμαξάδες, έπεσε δέντρο με αποτέλεσμα να επέμβει η Πυροσβεστική. Κάτι αντίστοιχο και στην ορεινή ζώνη της Ξάνθης όπου επίσης σημειώθηκαν αρκετές πτώσεις δέντρων με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική να επεμβαίνουν άμεσα, για την απομάκρυνση των δέντρων και την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Μέσα στην πόλη, οι ισχυροί άνεμοι παρέσυραν τα πάντα στο πέρασμά τους, προκαλώντας την πτώση κάδων καθώς και αντικειμένων από μπαλκόνια οικοδομών. Μάλιστα, στο κέντρο της πόλης, οι άνεμοι παρέσυραν ακόμη και τραπέζια με καρέκλες καταστημάτων εστίασης, τα οποία βρέθηκαν να “πετάνε”, χωρίς ωστόσο να καταγραφούν τραυματισμοί.

Ανεμοθύελλα σημειώθηκε κοντά στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα που συνδέει την Ξάνθη με την Κομοτηνή, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να απαιτεί την αυξημένη προσοχή των διερχομένων οδηγών.

(Φωτογραφίες δέντρων: Καιρικά Νέα Θράκης)

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα