Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ — Τότεναμ, επιστροφή Μουρίνιο στο Ολντ Τράφορντ

Κοινοποίηση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχτεί την Τότεναμ στο πιο ενδιαφέρον αγώνα αυτού του γύρου στην Premier League. Η παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο θα προσθέσει επιπλέον ενδιαφέρον στο ντέρμπι. Επιστρέφει στο Όλντ Τράφορντ για να αντιμετωπίσει τους πρώην εργοδότες του για πρώτη φορά από τότε που απολύθηκε ως προπονητής της Γιουναϊτεντ πριν από περίπου ένα χρόνο. Και οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν καλά τη σεζόν και επιθυμούν μία μία καλή εμφάνιση.

Αμυντική προσέγγιση η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 9η θέση με 18 πόντους στην βαθμολογία. Στόχευσαν την συμμετοχή τους στο Champions League, ωστόσο η διαφορά είναι αυτή τη στιγμή οκτώ από τις πρώτες θέσεις. Η φόρμα δεν είναι καλή, έχει μόνο μία νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Premier League. Οι κόκκινοι διάβολοι κατάφεραν να νικήσουν την Μπράιτον, αλλά έχασε στο Μπόρνμουθ και πήραν μόνο έναν βαθμό εναντίον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και της Άστον Βίλα. Ο τεχνικός ηγέτης Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση και το θετικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ ευπρόσδεκτο.

Ωστόσο, έχει κάποιες ανησυχίες με τραυματισμούς για αυτόν τον αγώνα. Ο Πολ Πογκμπά εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμος λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Ο 26χρονος Γάλλος διεθνής έμεινε εκτός από τον αγώνα με την Άρσεναλ στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο Μάρκος Ρόχο είναι επίσης εκτός αποστολής, ενώ ο Ντιόγκο Ντάλοτ και ο Νεμάνια Μάτιτς θεωρούνται αμφίβολοι. Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, ο οποίος έχασε τους τρεις τελευταίους αγώνες λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, αναμένεται να επιστρέψει στην δράση.

Για την εκδίκηση ο Μουρίνιο
Η Τότεναμ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 20 πόντους. Είναι πιο κοντά στο Champions League, μόλις έξι βαθμούς μακριά. Οι οπαδοί είναι πολύ ευχαριστημένοι με τις τελευταίες επιδόσεις της ομάδας τους. Ο νεοδιορισμένος τεχνικός Ζοσέ Μουρίνιο έφερε άμεση βελτίωση. Ο πρώην κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος έχει υπογράψει τριετή συμβόλαιο, έχει κερδίσει τρεις φορές σε όλους τους αγώνες.
Οι Spurs κατάφεραν για πρώτη φορά εκτός έδρας να νικήσουν την Γουέστ Χαμ με 3-2. Λουκάς Μούρα και Χάρι Κεϊν σκόραραν τα γκολ σε αυτόν τον αγώνα. Η δεύτερη νίκη ήρθε στο Champions League. Η Τότεναμ κέρδισε 4- 2 τον Ολυμπιακό. Ο Κεϊον σκόραρε δύο τέρματα, ενώ Ντελέ Άλι και Αουριέρ, ήταν οι άλλοι σκόρερ. Τέλος, η Τότεναμ κέρδισε 3-2 την Μπόρνμουθ το Σάββατο.

Ο Ντελε Άλι είναι σε άριστη κατάσταση, ήταν άμεσα εμπλεκόμενος σε τρία γκολ στα δύο παιχνίδια της Premier League με τον Μουρίνιο (2 γκολ, 1 ασιστ), όσα κατάφερε τα τελευταία 12 μας με τον Ποκετίνο στον πάγκο. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι θετική, ενώ η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι υψηλότερη.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες είναι έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα, αλλά οι τερματοφύλακες Λορίς και Βόρμ παραμένουν εκτός. Αυτό σημαίνει ότι ο Πάουλο Γκασανίγκα είναι βέβαιο ότι θα διατηρηθεί στην αρχική σύνθεση. τον αρχικό του ρόλο στο στόχο. Έρικ Λαμέλα και Μπεν Ντέιβις είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Τότεναμ Προγνωστικά
Τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Τότεναμ έχουν παίξει παιχνίδια υψηλού ρυθμού την τελευταία περίοδο. Παρόλα αυτά, περιμένω ότι ο αγώνας αυτός θα είναι διαφορετικός. Ο Μουρίνιο είναι ικανοποιημένος με τις τρεις πρώτες νίκες, αλλά δεν είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η Τότεναμ δέχεται δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι. Είναι γνωστός ως ένας ρεαλιστικός προπονητής που προτιμά να κερδίζει με 1–0, παρά με 3–2. Ο Πορτογάλος προπονητής θα προσπαθήσει να βελτιώσει τις αμυντικές επιδόσεις της ομάδας του, ξεκινώντας από αυτόν τον αγώνα. Περιμένω έναν αγώνα με σφιχτό και με χαμηλό σκορ στο Όλντ Τράφορντ .

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Τότεναμ προγνωστικα: Κάτω από 2.5 γκολ @ 2.12

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα