Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Οι έδρες και τα γκολ σε πρώτο πλάνο

Κοινοποίηση

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό πρόγραμμα του στοιχήματος, με πληθώρα αγώνων και
επιλογές για όλα τα γούστα. Υπάρχουν επιλογές να μας δείξουν τον δρόμο για το ταμείο.

Χωρίς μεγάλο ματς στην Super League
Στην Super League, παιχνίδι που να κεντρίζει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού, παρόλα αυτά, υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στην Τρίπολης ο Αστέρας κοντράρεται με την Λάρισα, εδώ αναμένω κλειστό παιχνίδι, όπου θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Επομένως τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη στα προγνωστικά στοιχήματος.

Στο Περιστέρι ο Άρης θα βρει μπροστά του, τον πρώτην τεχνικό του Σάββα Παντελίδη που κάνει ντεμπούτο με Ατρόμητο. Ο γηπεδούχος, αναμένω να είναι διαφορετικός, με διαφορετική ψυχολογία, όπου οι παίκτες θα επιδιώξουν να δείξουν πράγματα στον νέο κόουτς, Ο Άρης, έχει αδυναμίες, ειδικά εκτός έδρας, θα προτείνω να μην χάσει ο Ατρόμητος, ο άσσος σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) μας προσφέρεται σε απόδοση 1,75 στις εταιρίες στοιχημάτων

Τέλος, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στον Βόλο. Η έξοδος δεν θα είναι εύκολη και απαιτείται να είναι σοβαρός και επιθετικός για φύγει με τους βαθμούς της νίκης. Ο Βόλος, έχει αμυντικά κενά και δεν μπορεί να αμυνθεί με ασφάλεια, θα ρισκάρω με τα πολλά γκολ που μας δίνεται σε απόδοση 2,30 στα προγνωστικά στοιχήματος.

Χωρίς φρένα η Λέστερ
Από την Αγγλία και την Premier League, θα επιλέξω το διπλό της Λέστερ, που είναι σε τρομερή κατάσταση, προερχόμενη από συνεχείς νίκες, με άμυνα γρανίτη. Η Άστον Βίλλα, παλεύει να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις και δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να αντισταθεί. Το διπλό, είναι χαμηλά, αλλά δίκαιο σε απόδοση 1,75 στις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες.

Γκολ στην Μπολόνια
Στην Ιταλική Serie A, η Μπολόνια υποδέχεται την Μίλαν, σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Είναι σχεδόν σε ίδια αγωνιστική κατάσταση και η πιο αποτελεσματική ομάδα, λογικά θα πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Η γηπεδούχος, κάνει μεγάλα σκορ, σκοράροντας και δέχοντας εύκολα το γκολ. Αν και η Μίλαν, είναι προσεκτική αμυντικά και κερδίζει οριακά, θα προτείνω τα πολλά γκολ. Αν μπει νωρίς ένα γκολ, μπορεί εύκολα να επιβεβαιωθεί το over 2,5 σε απόδοση 1,90 στις στοιχηματικές εταιρίες, μία απόδοση με αξία

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα