Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στην Αθήνα μεταφέρεται το βρέφος που «φαγώθηκε» από τα ποντίκια

Κοινοποίηση

«Κρίσιμη» χαρακτηρίζεται η κατάσταση του 3.5 μηνών βρέφους που έγινε γνωστό στο πανελλήνιο λόγω του ότι οι γονείς του το άφησαν να «φαγωθεί» από ποντίκια! Το βρέφος συνάντησε την τραγική του μοίρα στην τρώγλη όπου ζούσε με τους γονείς του στο Διδυμότειχο σε μία συνοικία ρομά, οι οποίοι προφανώς έχουν συλληφθεί, ενώ στους πλησιέστερους συγγενείς του υπάρχει μόνον ένας παππούς.

Η μικρή έχει δεχθεί ήδη τη φροντίδα των γιατρών του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης και μία ομάδα παιδοχειρουργών και πλαστικών χειρουργών την υπέβαλαν χθες (Τετάρτη) σε ένα σοβαρό χειρουργείο. Πλην όμως, κρίθηκε σκόπιμο η νοσηλεία της να συνεχιστεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, η οποία στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης δεν υπάρχει και έτσι θα γίνει αεροδιακομιδή του στην Αθήνα και το νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Τραγική λεπτομέρεια: Το μωρό θα ταξιδέψει μάλλον ασυνόδευτο, αφού ο παππούς δήλωσε οικονομική αδυναμία μετάβασης ακόμη και από το Διδυμότειχο στην Αλεξανδρούπολη.

Οι γιατροί του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, πάντως, μιλούν για πρωτοφανές περιστατικό, αφού είναι η πρώτη φορά που διαχειρίζονται βρέφος το οποίο έχει υποστεί παραμέληση τόσο μεγάλου βαθμού.
reportal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα