Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θρήνος στην Ξάνθη για την οικογενειακή τραγωδία στην Εγνατία

Κοινοποίηση

Συγκλονισμένη είναι η Ξάνθη μετά το άκουσμα της είδησης του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Ιάσμου.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν μια οικογένεια από την Ξάνθη συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο δύο άτομα. Πρόκειται για μια 39χρονη γυναίκα καθώς και έναν 26χρονο, ενώ ένας 43χρονος και δύο παιδιά 11 και 14χρονών, που βρίσκονταν μέσα στο όχημα, τραυματίστηκαν.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ΙΧ κυριολεκτικά έγινε κομμάτια ενώ για στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε με 2 οχήματα και 5 άντρες, για τον απεγκλωβισμό 2 ατόμων. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο διεκόπη μέχρι αργά ενώ οι τραυματίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο.

Τι αναφέρει η Αστυνομία

Την 28-12-2019 και ώρα 15.30, στην Εγνατία Οδό  Κομοτηνής – Ξάνθης (Χ/Θ 547), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός και επέβαιναν άλλοι τέσσερις ημεδαποί, μία 39χρονη, ένας 26χρονος και δύο ανήλικα (11 και 14 ετών), προσέκρουσε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) με οδηγό 32χρονο αλλοδαπό, το οποίο βρισκόταν σε στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης. Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν θανάσιμα η 39χρονη και ο 26χρονος, καθώς επίσης τραυματίσθηκαν ο 43χρονος και τα δύο ανήλικα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα