Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επίδομα παιδιού: Δεν έγινε η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ

Κοινοποίηση

epidoma-paidioy



Επίδομα παιδιού: Άδικα περίμεναν να γίνει η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ σήμερα οι δικαιούχοι 


Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά σήμερα, Τρίτη 28 Ιανουαρίου, η πληρωμή του επιδόματος παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ.

Παρά το γεγονός πως χιλιάδες δικαιούχοι του επιδόματος περίμεναν να τους καταβληθούν τα χρήματα, αυτό τελικά δεν συνέβη.

Αν και αρχικά είχε διαρρεύσει στον Τύπο πως επρόκειτο να πραγματοποιηθεί εμβόλιμη πληρωμή για το επίδομα παιδιού στους δικαιούχους, την Τρίτη 28/01, ο ΟΠΕΚΑ δεν προχώρησε σε καμία καταβολή χρημάτων.

Πρόκειται για τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί για το επίδομα παιδιού Α21 από τις 20 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου.

Επίδομα παιδιού: Πληρωμή δικαιούχων 

Η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων έχει κλείσει από τις 15 Ιανουαρίου, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια ενημέρωση από τον ΟΠΕΚΑ για το πότε θα γίνει η καταβολή των χρημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο ΟΠΕΚΑ εξέδιδε σχετικές ανακοινώσεις ενημερώνοντας για την πληρωμή του επιδόματος στους δικαιούχους.

Επίδομα παιδιού πληρωμή: Τζάμπα περίμεναν στην ουρά των ΑΤΜ οι δικαιούχοι 

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας η εμβόλιμη πληρωμή για το επίδομα ενοικίου φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο.

Φυσικά, οι χιλιάδες δικαιούχοι του επιδόματος αναμένουν την επίσημη ενημέρωση από τον ΟΠΕΚΑ ώστε να ξέρουν πότε θα μπουν τα χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Το σίγουρο είναι πως προς το παρόν δεν υπάρχει εντολή από τον ΟΠΕΚΑ για πληρωμή των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2020.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα