Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Νέο έτος, νέα αρχή στο πάμε στοίχημα

Κοινοποίηση

Το νέο έτος φέρνει και μία νέα αρχή στο πάμε στοίχημα, που έχουμε πάντα στόχο το ταμείο. Ακόμα, δεν έχουμε πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα, διότι υπάρχουν κύπελλα, ενώ δεν έχουν ξεκινήσει όλα τα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ξεχωρίζει το αιώνιο ντέρμπι
Στη Super League, διεξάγεται η 17η αγωνιστική που είναι η αγωνιστική των ντέρμπι. Συγκεκριμένα, στο Καραϊσκάκη, το οποίο θα είναι χωρίς φιλάθλους, λόγω τιμωρίας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Η διαφορά των δύο συλλόγων, είναι σχετικά μεγάλη, όμως πάντα σε ένα τέτοιο ντέρμπι, μετρούν πολλά πράγματα.

Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός, είναι ισχυρό φαβορί, αλλά οι αποδόσεις είναι μικρές και δεν υπάρχει αξία. Θα προτείνω τα λίγα γκολ, αναμένοντας ένα κλειστό παιχνίδι, όπου θα κυριαρχήσουν οι άμυνες και οι προσπάθειες των παικτών να κλείσουν τους χώρους, εδικά το κέντρο. Το under 2,5 στο πάμε στοίχημα μας προσφέρεται σε απόδοση 1,80.

 Νωρίτερα, στην Θράκη η Ξάνθη υποδέχεται την Λάρισα, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την είσοδο τους, στα πλεϊ οφ. Η γηπεδούχος είναι σε πτώση και δεν της έχω καμία εμπιστοσύνη, έχει σταθεί πολύ τυχερή μέχρι σήμερα. Η Λάρισα, έχει την ποιότητα να περάσει με διπλό ή τουλάχιστον να μην χάσει. Η διπλή ευκαιρία Χ2 είναι σε απόδοση 1,53.

Ελβετικό τυρί οι άμυνες στην Γένοβα
Στην Serie A,η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο Θεοφάνεια. Στην Γένοβα η Τζένοα υποδέχεται την Σασσουόλο, σε ένα παιχνίδι που αποτελεί μάχη παραμονής. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά οχτώ βαθμών, με την γηπεδούχο να είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι άμυνες των δύο συλλόγων είναι κάκιστες και οι χειρότερες στην κατηγορία, 29 γκολ έχει δεχτεί η Σασσουόλο και 35 η Τζένοα. Η Τζένοα μετράει 12 στα 17 over 2,5, ενώ η Σασσουόλο 13 στα 17 over 2,5. Σήμερα, περιμένω να τα δώσουν όλα για την νίκη και να μπουν πολλά γκολ. Το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,78 στο πάμε στοίχημα.

Περνάει η Τότεναμ στο Κύπελλο Αγγλίας
Στο Κύπελλο Αγγλίας περιέχει την αναμέτρηση Μίντλεσπρο — Τότεναμ. Το ματς Κυπέλλου μόνο αδιάφορο δεν περνάει στους φιλοξενούμενους, αφού στον Πορτογάλο τεχνικό Ζοσέ Μουρίνιο, αρέσει πολύ ο συγκεκριμένος θεσμός και ίσως είναι η μοναδική του ευκαιρία να κυνηγήσει έναν τίτλο φέτος. Η Μίντλεσμπρο θα παλέψει για την έκπληξη αλλά έχει συγκεκριμένο ταβάνι. Έχει καλή ψυχολογία από το σερί νικών στην Τσάμπιονσιπ, αλλά σήμερα θα αντιμετωπίσει πρωτοκλασάτη ομάδα. Το διπλό έχει τον πρώτο λόγο.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα