Μαρινάκης: "ΠΑΟΚ και Ξάνθη πρέπει να αποβληθούν από το πρωτάθλημα"

marinakis-paok-xanthi

Μαρινάκης: Προκαλεί ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού που λέει ότι Ξάνθη και ΠΑΟΚ έπρεπε να αποβληθούν 


Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, τόνισε στο πλαίσιο της κοπής της πίτας του Ολυμπιακού, ότι ΠΑΟΚ και Ξάνθη πρέπει να τιμωρηθούν και να αποβληθούν από το πρωτάθλημα λόγω πολυϊδιοκτησίας.

Ο Ολυμπιακός έκοψε την πίτα του και παρών στην εκδήλωση ήταν και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Ευάγγελος Μαρινάκης, ο οποίος τόνισε ότι ΠΑΟΚ και Ξάνθη πρέπει να τιμωρηθούν και να αποβολή από το πρωτάθλημα λόγω πολυϊδιοκτησίας.

Συνεχάρη το νομικό επιτελείο της ομάδας για τα στοιχεία που συνέλεξε εδώ και τρεις μήνες και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη κόντρα στην Άρσεναλ.

Τροπολογία Ξάνθη - ΠΑΟΚ


Ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός δεν διχάζει τον κόσμο, ούτε απειλεί βουλευτές, παρά μόνο ζητά να τηρηθεί η νομιμότητα.

Ζήτησε, δε, από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή να μην ασχολούνται με την υπόθεση αυτή και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πάθος που έδειξαν στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

"Φέτος είναι μια χρονιά πολύ σημαντική για την ομάδα μας, γιατί πλέον είμαστε σίγουροι με αυτά που έχουμε δει μέχρι σήμερα, ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Eπίσης αυτό που είδαμε στην Ευρώπη είναι ότι έχουμε δυνατότητες να πάμε ακόμα ψηλότερα, άρα λοιπόν στο παιχνίδι με την Άρσεναλ περιμένουμε όλοι να κάνουμε την υπέρβαση και να περάσουμε.

Μαρινάκης: Τι είπε για ΠΑΟΚ - Ξάνθη


Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ στα γεγονότα που διαδραματίζονται στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό και ειδικά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, όσον αφορά τον ΠΑΟΚ και την πολυϊδιοκτησία, η οποία σε όλα τα μέρη του κόσμου και σύμφωνα με την UEFA και τη FIFA απαγορεύεται ρητώς.

Εδώ και τρεις περίπου μήνες το επιτελείο του Ολυμπιακού έκανε πολύ καλή δουλειά, μάζεψαν όλα τα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν πλήρως ότι υπάρχει πολυϊδιοκτησία για τις ομάδες του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Έγινε καταγγελία στις αρμόδιες αρχές και αφού εξέτασαν όλο το φάκελο, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει πολυϊδιοκτησία και ότι οι δύο ομάδες πρέπει να τιμωρηθούν και να αποβληθούν από το πρωτάθλημα.

Εμείς δεν εκβιάζουμε ούτε διχάζουμε τον κόσμο ούτε ζητάμε από οπαδούς μας να απειλούν βουλευτές και να σπάνε γραφεία, σε καμία περίπτωση δεν υποκινούμε τη βία.

Εμείς το μόνο που ζητάμε είναι να τηρείται η νομιμότητα για όλους, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

Όλα αυτά βέβαια θα πάρουν το δρόμο τους το επόμενο διάστημα.

Αλλά αυτό που ζητάω από εσάς, τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή μας, όλους σας, είναι να μην ασχοληθεί κανείς σας με όλο αυτό. Ειδικά εσάς δεν πρέπει να σας αγγίζει.

Μαρινάκης: Κλείνουμε τα αυτιά μας


Εμείς από εδώ και πέρα αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να κερδίσουμε τα επόμενα ματς μέσα στο γήπεδο, γιατί είμαστε καλύτεροι και να κλείσετε τα αυτιά σας και τα μάτια σας στο τι γίνεται γύρω από αυτή την υπόθεση.

Εμείς πρέπει να προχωρήσουμε δυνατά και με πάθος και ήμουν ιδιαίτερα ευχαριστημένος που το είδα αυτό στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής στο Ολυμπιακό Στάδιο, όταν παίξατε με την ΑΕΚ και πραγματικά όλοι σας παίξατε με ιδιαίτερο πάθος.

Αυτό φαινόταν όταν τελείωναν οι φάσεις, κάτι το οποίο δεν το είχα δει τόσο έντονα και σε προηγούμενα ντέρμπι και έτσι πρέπει να συνεχίσετε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος των playoff και να πάρουμε πανηγυρικά το πρωτάθλημα γιατί το αξίζουμε!

Είμαστε μια οικογένεια όλοι μαζί από την πρώτη στιγμή.

Το ξέρετε όλοι ότι η πόρτα μας είναι διαρκώς ανοικτή για τους ποδοσφαιριστές μας, για όλο το τιμ.

Είμαι χαρούμενος που σας βλέπω όλους εδώ σήμερα σε ένα πολύ ωραίο οικογενειακό κλίμα και βλέπω ότι όλοι μαζί έχουμε και την πίστη και τη δύναμη να προχωρήσουμε και να κερδίζουμε.

Σας υπενθυμίζω απλώς πως ότι γίνεται εκτός ομάδας ξεχάστε το, συγκεντρωθείτε στο τι γίνεται μέσα στο γήπεδο και στην προπόνησή σας και συνεχίστε το αήττητο, συνεχίστε να κερδίζετε, να πάρουμε το πρωτάθλημα γιατί εμείς είμαστε πραγματικά οι καλύτεροι".
sport24.gr
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال