Μαρούπα:«Ο Σαββίδης αγόρασε την Ξάνθη για να την σώσει από τους Τούρκους»

maroypa-paok-xanthi

Η Ειρήνη Μαρούπα απάντησε στον Ηλία Αρκούδη τονίζοντας πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει την Ξάνθη, αλλά πως την πήρε με σκοπό να την σώσει από τους Τούρκους! 


Παράλληλα παραδέχτηκε ότι βρέθηκε στην πόλη κι έβγαλε φωτογραφίες το γήπεδο και το ξενοδοχείο.

Τα μέλη της ΕΕΑ έχουν αρχίσει το αλληλοφάγωμα για την εισήγηση που υποβίβαζε τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη και μετά τον Ηλία Αρκούδη ο οποίος ανέφερε πως η συνάδελφος του, Ειρήνη Μαρούπα, αποκάλυψε πως η Ξάνθη ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, ήρθε η σειρά της κ. Μαρούπα η οποία τόνισε πως πράγματι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έχει στην κατοχή του την ακριτική ομάδα γιατί διαφορετικά θα βρισκόταν στα χέρια των Τούρκων, ενώ πρόσθεσε πως βρέθηκε στην πόλη της Ξάνθης όπου και φωτογράφησε το ξενοδοχείο και το γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Metropolis FM:

«Ο κ. Αρκούδης με μεγάλη ευκολία εισηγήθηκε την απόφαση να υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Εμένα με βρίζουν όλοι οι οπαδοί. 

Από τον Ολυμπιακό με κατηγορούν ότι πήγα τρεις μέρες για διακοπές στην Ξάνθη. 

Εγώ είπα στην Επιτροπή ότι ο κ. Σαββίδης έχει την Ξάνθη, αλλά τους τόνισα να μην επιβαρυνθεί ο ΠΑΟΚ με βαρύτατες ποινές γιατί την πήρε με σκοπό να την σώσει από Τούρκους. 

Εγώ όντως βρέθηκα στην Ξάνθη και έβγαλα φωτογραφίες το γήπεδο και το ξενοδοχείο.

Ο κ. Σαββίδης δεν πήρε την Ξάνθη για να νοθεύσει το ποδόσφαιρο. Το δείχνει άλλωστε η κίνησή του να δώσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του (Ουάρντα) στη Λάρισα.

Αυτό που τους τόνισα είναι ότι θα πρέπει να δούμε και τις άλλες καταγγελίες και τα γεγονότα που υπάρχουν για τον Ολυμπιακό. 

Εγώ δεν κλαίγομαι σε κανένα ραδιόφωνο. Κάποιοι δεν αξίζουν να φοράνε παντελόνια. 

Όταν έρχονται οι συνέπειες των αποφάσεών τους κάποιοι κρύβονται πίσω από τα φουστάνια μιας γυναίκας».
gazzetta.gr
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال