Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προγνωστικά στοίχημα: Ποντάρισμα στα Ιταλικά ντέρμπι

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι των σπορ και του στοιχήματος! Κυριακή σήμερα και τελείωσε ακόμα ένα σούπερ σαββατόβραδο με θέαμα, γκολ και συγκινήσεις.


Φουλ αγωνιστική δράση, όχι μόνο σε ποδόσφαιρο αλλά και σε άλλα αθλήματα και δεν έλειψαν οι εκπλήξεις.

Περίεργη μέρα αν κρίνουμε από κάποια αποτελέσματα σε κάποια πρωταθλήματα, δεν ξέρω πόσοι παίκτες βγήκαν κερδισμένοι και αυτό οφείλεται στα συνεχή ματς αλλά και στις προτεραιότητες της κάθε ομάδας.

Το κίνητρο συχνά έρχεται σε σύγκρουση με την κούραση. Για σήμερα έχουμε ένα μέτριο κουπόνι με πολλές αλλά περίεργες επιλογές.

Δεν είναι το καλύτερο κουπόνι που θα συναντήσουμε μπροστά μας, δεν έχει ευκαιρίες αξίας, απρόβλεπτα και δύσκολα ματς αλλά θα πάμε σε δύο ειδικά στοιχήματα κάνοντας παιχνίδι με σκορ και λεπτά του πρώτου γκολ.

Από άποψη απόδοσης σίγουρα έχουν αξία και θα ποντάρουμε σε αυτά. Στοχεύουμε στα δύο μεγάλα ιταλικά ματς, στο σούπερ ντέρμπι της Ρώμης και στη δύσκολη δοκιμασία της Γιουβέντους. Πάμε να δούμε αναλύσεις κι επιλογές.

Ρόμα-Λάτσιο (19:00): 
Ξεκινάμε με τον μεγάλο αγώνα της βραδιάς, με το μεγάλο ντέρμπι της Ευρώπης ανάμεσα σε δύο μισητές αντιπάλους, την Ρόμα και την Λάτσιο.

Η Ρώμη δεν τις χωράει και τις δύο και αυτό το ξέρουν. Μοιράζονται την ίδια πόλη, το ίδιο γήπεδο αλλά όχι το ίδιο κίνητρο.

Η Λάτσιο φέτος είναι φανταστική, κάνει μία από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίες της, έχει φτάσει σε απόσταση αναπνοής από Ίντερ και πλησιάζει και την Γιουβέντους δειλά δειλά.

Έχει τη 2η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, την καλύτερη επίθεση μακράν και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτήν την στιγμή. Βρίσκει εκτός έδρας πολύ εύκολα το γκολ, είναι μια σκληρή ομάδα και έχει μια τρομακτική ικανότητα να στραγγαλίζει τον αντίπαλο και να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης.

Τρανό παράδειγμα το 5-1 επί της Σαμπντόρια. Διέλυσε με 1-3 την Γιουβέντους για το Σούπερ Καπ, το κατέκτησε πανηγυρικά και έχει αυξημένη αυτοπεποίθηση.

Βάσει προϊστορίας βρίσκει πολύ συχνά γκολ μέσα στην Ρώμη με τυπικά γηπεδούχο την Ρόμα αλλά έχει βάσει αποτελεσμάτων κάκιστη παράδοση με μόλις τρεις νίκες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της εφετινής παρουσίας τη εκτός έδρας Λάτσιο, είναι το ματς με την Νάπολι, στο οποίο ηττήθηκε με 1-0.

Ήταν το μοναδικό στο οποίο ηττήθηκε. Όλα τα υπόλοιπα τα κέρδισε. Η Ρόμα από την άλλη, είναι πολύ καλή, ανεβασμένη και παίζει ψυχωμένα.

Είναι στην 4η θέση και καταδιώκει την Λάτσιο αλλά είναι 7 βαθμούς πίσω της και ουσιαστικά θέλει να κλειδώσει την 4η θέση και την έξοδο στο επόμενο Champions League. Σκοράρει εντός και δέχεται εύκολα το γκολ. Μεγάλο ντέρμπι το ματς και πάμε στη λογική των εκατέρωθεν γκολ. 1-1 οποιοαδήπτε στιγμή το σκορ στο 1.47 (Stoiximan).

Νάπολι-Γιουβέντους (21:45): 
Ολοκληρώνουμε με ένα δύσκολο ματς, ξανά από Ιταλία ανάμεσα σε Γιουβέντους, που είναι πρώτη και την Νάπολι των πολλών προβλημάτων.

Η Γιουβέντους θέλει τον τίτλο, παίζει με μυαλό και συγκεντρωμένα, σκοράρει συνήθως μετά το 20λεπτο και προσπαθεί να ελέγξει τον ρυθμό. Βρίσκει γκολ, δεν δέχεται πάντα και έτσι κερδίζει βαθμούς.

Η Νάπολι θέλει απλά να αντέξει στον ρυθμό της. Πολλά τα εφετινά της προβλήματα, δεν έχει βρει ακόμα ένα καλό πρόσωπο, δεν υπάρχει σαφής προσανατολισμός και πλάνο και μοιραία είναι εκτός 4άδας. Μπορεί να είναι ανταγωνιστική, να κρατήσει τουλάχιστον ένα μισάωρο, που το συνηθίζει η αλήθεια είναι στα ματς της εντός και να μας πληρώσει. Ντέρμπι είναι, άγχος θα υπάρχει και με βάση αυτή την σκέψη πάμε στα λεπτά των γκολ. Γκολ μετά το 28ο λεπτό στο 2.22 (Stoiximan).

Αυτά ήταν τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Κυριακή, καλή τύχη!!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα