Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Περήφανοι στη Σταυρούπολη για Σακελλαροπούλου – “Κάτι καλό βγάζει το χωριό μας”

Κοινοποίηση

Περήφανοι στη Σταυρούπολη Ξάνθης για τη Σακελλαροπούλου: «Κάτι καλό βγάζει το χωριό μας»


Ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι δηλώνουν οι κάτοικοι της Σταυρούπολης Ξάνθης, τόπου καταγωγής της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού ΑΝΤ1, οι κάτοικοι θυμούνται και περιγράφουν την υποψήφια Πρόεδρο, όταν αυτή επισκεπτόταν οικογενειακώς το χωριό και δηλώνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένα δικό τους παιδί θα γίνει η πρώτη γυναίκα που φτάνει στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα.

«Πάει να πει ότι κάτι βγάζει το χωριό μας», λέει γελαστός μπροστά στην κάμερα, ηλικιωμένος κάτοικος της Σταυρούπολης Ξάνθης.

Ο παππούς της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου ήταν βιοπαλαιστής, ιδιοκτήτης μπακάλικου στο χωριό.

Οι μεγαλύτεροι την θυμούνται ως ένα ευγενικό και πρόσχαρο παιδί που τους επισκέπτεται όποτε της το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της, ενώ περιγράφουν την αγάπη της για τη φύση και τους περιπάτους στα πέτρινα μονοπάτια του χωριού.

Σημειώνουν, δε, ότι περιμένουν την πρώτη επίσκεψή της ως Προέδρου της Δημοκρατίας για να της σφίξουν το χέρι και να της ευχηθούν καλή επιτυχία. «Ελπίζω να κάνει καλή δουλειά. Είναι μεγάλη τιμή για το χωριό μας», λέει άλλος κάτοικος, ενώ στο βίντεο εμφανίζονται φωτογραφίες από την παιδική ηλικία και τις προσωπικές στιγμές της νέας προέδρου της Δημοκρατίας.
iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα