Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Νέα χρονιά με γκολ και ντέρμπι

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Καλή χρονιά με τις θερμότερες ευχές μας για ό,τι καλύτερο προπαντός με υγεία και επιτυχίες!! Βρισκόμαστε ξανά εδώ, λίγες μέρες μετά το κλείσιμο του 2019 με τον ερχομό του νέου έτους που θέλουμε να μας φέρει τύχη, κέρδη και επιτυχίες. Μιλάμε για στοίχημα σήμερα γιατί πολύ απλά έχουμε στοίχημα! Έχουμε ένα αμιγώς ‘’αγγλικό’’ κουπόνι για σήμερα με την Πρέμιερ Λιγκ να μας κάνει ποδαρικό και μάλιστα με το σούπερ ντέρμπι Άρσεναλ-Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ να δεσπόζει ενώ και άλλα ενδιαφέροντα παιχνίδια πλαισιώνουν το σημερινό πρόγραμμα. Με Αγγλία θα ασχοληθούμε φυσικά και εμείς σήμερα και μάλιστα με επιλογές στις οποίες θα υπάρχει και το μεγάλο ντέρμπι. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας:

Νιούκαστλ-Λέστερ (17:00):
Ξεκινάμε με το ενδιαφέρον παιχνίδι της Νιούκασλ με τη Λέστερ που χρειάζονται αμφότερες βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Η Νιούκασλ βρίσκεται σε ένα τέλμα καθώς είναι ακριβώς στην μέση της βαθμολογίας, παλεύει τα παιχνίδια της αλλά δεν κερδίζει βαθμούς με αποτέλεσμα να μην έχει κάποιον στόχο που να μπορεί να διεκδικήσει, ακόμα τουλάχιστον. Απέχει 7 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και άλλους τόσους από την έξοδο στην Ευρώπη. Έχει εξαιρετικά προβληματική επίθεση ενώ και η άμυνά της είναι κακή με αποτέλεσμα να δέχεται σχεδόν 1 γκολ ανά παιχνίδι κατ’ελάχιστο. Μάλιστα, από το 2015 κι έπειτα δεν έχει κερδίσει ποτέ την Λέστερ σε κανέναν αγώνα μεταξύ τους. Έχει δυνατή έδρα παρ’όλα αυτά, με τις ισοπαλίες να κυριαρχούν. Η Λέστερ από την άλλη συνήλθε από τις δύο βαριές ήττες από Σίτι και Λίβερπουλ και κέρδισε εκτός έδρας την Γουέστ Χαμ. Σκοράρει σε κάθε αγώνα της, είναι εξαιρετική ως τώρα, μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει καταφέρει να μείνει 2η και προσπαθεί να εξασφαλίσει τη θέση αυτή, αφού η Λίβερπουλ φαίνεται να έχει εξασφαλίσει εν πολλοίς τον τίτλο. Μπορεί να σκοράρει άνω του ενός γκολ και τότε η Νιούκασλ δύσκολα θα ακολουθήσει. Πάμε με το διπλό. 2 στο 1.57 (Stoiximan).

Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γ. (22:00): 
Ολοκληρώνουμε με το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και φυσικά και της βραδιάς με την Άρσεναλ να υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Άρσεναλ έχει πια στις τάξεις της τον Μιγκέλ Αρτέτα, πρώην παίκτη της και νυν προπονητή της που όμως δεν φαίνεται να μπορεί προς ώρας να βελτιώσει την κατάσταση. 0-0 με την Έβερτον εκτός έδρας, 1-2 ήττα με ανατροπή από την Τσέλσι ενώ ενδιάμεσα έφερε 1-1 μέσα στην Μπόρνμουθ και πηγαίνει από το κακό στο χείριστο. Εμφανίζει πρόβλημα στο γκολ, που ως τώρα δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα για αυτήν. Ο Αρτέτα πρέπει να βρει τρόπο να αναχαιτίσει την επίθεση της Μάντσεστερ, να καλύψει τις απουσίες των Κολάσινατς και Παπασταθόπουλου ενώ θα πρέπει να είναι 90 λεπτά συγκεντρωμένη. Η Μάντσεστερ δε θέλει ένα ακόμα πισωγύρισμα ούτε να γκρεμίσει ό,τι έχτισε εδώ και καιρό. Θα επιδιώξει να σκοράρει, πιθανόν θα το πετύχει και όχι μόνο μια φορά με την ευάλωτη άμυνα της Άρσεναλ. Εκτός έδρας η ομάδα του Σόλσκιερ είναι ικανότατη και επικίνδυνη και κερδίζει τα δύσκολα ματς, αλλά δέχεται πάντα γκολ. Ο χαρακτήρας του ντέρμπι μας ωθεί σε ένα σημείο συνεπώς… GG στο 1.50 (Stoiximan). 

Δείτε εδώ τις καλύτερες στοιχηματικες εταιρίες του 2020. Καλή τύχη!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα