Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Ισοπαλίες που πληρώνουν

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η βδομάδα και μπαίνουμε στο στοιχηματικό μας τριήμερο με πάμπολλες επιλογές, πρωταθλήματα που επανέρχονται και φυσικά με αγώνες που θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον στο στοιχηματικό κομμάτι. Σήμερα έχουμε μπροστά μας ένα μικρό κουπόνι, μπορεί να είναι το μικρότερο της σεζόν με εξαιρετικά λίγες και μετρημένες επιλογές και σε αυτές θα στηριχτούμε. Κύπελλο Ελλάδας και Σούπερ Καπ Ισπανίας θα έχει η στοιχηματική μας φαρέτρα και πάμε αμέσως να αναλύσουμε τους αγώνες και τις προτάσεις μας.

Τρίκαλα-Λαμία (19:30):
Ξεκινάμε με τον πρώτο αγώνα των Τρικάλων για το κύπελλο Ελλάδας που υποδέχονται την Λαμία. Δύο κατηγορίες έχουν προς το παρόν οι δύο ομάδες και λέω προς το παρόν, γιατί τα Τρίκαλα είναι αγκαλιά με την άνοδο ως πρωτοπόροι και αήττητοι στην Football League (Γ΄Εθνική), οπότε δε θα ζηλεύουν και πολλά πλέον από την αίγλη της Σούπερ Λιγκ. Είναι σκληροτράχηλη ομάδα, δεν δέχεται εύκολα γκολ, θέλει να κάνει την προσπάθειά της αλλά πολλές ελπίδες δεν έχει. Έχει μια άνοδο να πάρει και η Λαμία είναι ομάδα κυπέλλου. Είναι ομάδα του γκολ, δέχεται γκολ εκτός έδρας με μεγαλύτερη συχνότητα από ό, τι εκτός αλλά με ομάδες πιο αδύναμες από την ίδια δε διστάζει να κάνει επίδειξη δύναμης. Έχει κίνητρο σήμερα, είναι καλύτερη και σαφώς πιο έμπειρη ομάδα από τα Τρίκαλα και θέλει να τελειώνει με την υπόθεση πρόκριση από σήμερα. Θα ελέγξει τον ρυθμό, θα πάει σε χαμηλό σκορ και θα παίξει με σύνεση. Πάμε με αυτό το σκεπτικό στην κάλυψη. Χ2 +under 2.5 στο 2.12 (Stoiximan).

Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης (21:00):
Συνεχίζουμε με τον δεύτερο μεγάλο ημιτελικό ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο Μαδρίτης, δύο ομάδες που έχουν παίξει και πριν καιρό για το πρωτάθλημα. Η Μπαρτσελόνα διακατέχεται από πίεση, μια πίεση που νιώθει ασφυκτικά και ο Βαλβέρδε με τους οπαδούς της ομάδας να ζητούν επιτακτικά το κεφάλι του χωρίς καθυστέρηση. Η αλήθεια είναι ότι δεν αποδίδει όπως απέδιδε, δέχεται πανεύκολα γκολ από κάθε ομάδα αλλά τη σώζει ότι σκοράρει με ευκολία. Δεν έχουν πολλές ισοπαλίες μεταξύ τους, δεν αρέσκονται σε υψηλό ρυθμό όταν βρίσκονται μεταξύ τους ενώ σε τεράστιο ποσοστό σκοράρουν και οι δύο. Η Μπαρτσελόνα έχει 3/5 ισοπαλίες στους τελευταίους 5 αγώνες της ενώ η Ατλέτικο βρίσκει τον εαυτό της σιγά σιγά με 5 ματς αήττητη (4Ν-1Ι). Η ομάδα του Σιμεόνε έχει αδυναμίες, αμυντικές και επιθετικές, είναι ομάδα των λίγων γκολ και κατώτερη από πέρσι και άλλες χρονιές. Έχει κίνητρο, θέλει να πάρει μια διάκριση και να το κάνει απέναντι στην Μπαρτσελόνα, η οποία καίγεται για τον τίτλο. Η ομάδα της Καταλωνίας ψάχνει αντίδοτο στις απουσίες και στην γκρίνια των φιλάθλων, αλλά λύσει για το δεύτερο δεν έχει εκτός των νικών που θα φέρουν ηρεμία. Ο Άρθουρ θα λείψει μαζί με τον Ντεμπελέ και τον Τερ Στέγκεν αλά αν δεν διορθώσει την άμυνά της θα έχει πρόβλημα στο μέλλον. Η Ατλέτικο θα είναι πλήρης με τον Κόστα να λείπει καιρό. Ισοδύναμες ομάδες με ισορροπία. Πάμε στην ισοπαλία, αφού μοιάζουν ισοδύναμες οι δύο ομάδες αυτήν την στιγμή. Χ στο 3.40 (Stoiximan).

Για όλα τα νέα γύρω από το online στοίχημα αλλά και για συχνές απορίες, όπως το αν υπάρχουν στοιχηματικές εταιρίες κάτω των 21 μπορείτε να επισκέπτεστε το Sportbet.gr,  καλή τύχη!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα