Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τότεναμ vs Λίβερπουλ, θα περάσουν και από το Λονδίνο οι Κόκκινοι;

Κοινοποίηση

Η 22η αγωνιστική της Premier League, περιλαμβάνει μία σημαντική αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, η Τότεναμ ου Ζοσέ Μουρίνιο, υποδέχεται την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και όλα τα φίλαθλα μάτια θα είναι στραμμένα εκεί, όπως και των παικτών στο στοιχημα.

Να απειλήσει το αήττητο της Λίβερπουλ
Η Τότεναμ βρίσκεται στην έκτη θέση με 30 πόντους. Αγωνίζεται για μία θέση στο επόμενο Champions League, αλλά αυτή τη στιγμή οι Spurs είναι έξι βαθμούς πίσω από την τέταρτη Τσέλσι. Οι οπαδοί περιμένουν καλύτερα αποτελέσματα από τον νεοδιορισμένο κόουτς Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος προπονητής έφερε άμεση βελτίωση και ξεκίνησε με τρεις νίκες σε όλες τις διοργανώσει. ΗΤότεναμ κατάφερε να νικήσει τη Γουέστ Χαμ, τον Ολυμπιακό και τον Μπορνμουθ, αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει νικηφόρα. Η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου έχασε τρεις από τους επτά αγώνες που διεξήχθησαν το Δεκέμβριο. Ηττήθηκε 3-1 από την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League, ο αγώνας ήταν αδιάφορος και ο Μουρίνιο έκανε ροτέισον, δίνοντας ανάσες στους παίκτες του. Ωστόσο, οι ήττες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι ήταν πολύ οδυνηρές, καθώς και η απώλεια από το Σαουθάμπτον την Πρωτοχρονιά. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο.

Για να γίνει χειρότερο, ο Μουρίνιο έχει πολλές ανησυχίες με τραυματισμούς. Ο πρώτος τερματοφύλακας Ουγκό Λόρις παραμένει εκτός. Ο Μούσα Σισσοκό θα είναι έξω μέχρι τον Απρίλιο μετά τη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο. Ο Μπεν Ντέιβις και ο Τανγκί Ντομπελέ παραμένουν παραγκωνισμένοι από τραυματισμούς, ενώ η απουσία του Χάρι Κεϊν είναι σίγουρα το μεγαλύτερο μειονέκτημα.

Ο Άγγλος επιθετικός, τραυματίστηκε στο ματς με την Σαουθάμπτον και είναι πιθανό να χάσει αρκετές εβδομάδες δράσης. Ο Κεϊν, έχει σημειώσει 27 γκολ σε 31 εμφανίσεις με τον σύλλογο αυτή τη σεζόν, είναι απλά αναντικατάστατος. Ο Κορεάτης διεθνής Σον, λογικά να είναι στην κορυφή της επιθετικής γραμμής.

Θα περάσει και από Βόρειο Λονδίνο;
Η Λίβερπουλ είναι πρωτοπόρος στην Πρέμιερ Λιγκ με τεράστιο πλεονέκτημα 13 πόντων από την δεύτερη θέση, που βρίσκεται η Λέστερ. Ακόμα περισσότερο, οι Κόκκινοι έχουν 19 νίκες σε 20 ματς. Είναι σαφές ότι οι οπαδοί απολαμβάνουν τη στιγμή. Οι άντρες του Γιούργκεν Κλοπ έχουν ήδη κερδίσει τρία τρόπαια το 2019 — το Champions League, το Super Cup της UEFA και το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA Club, αλλά οι οπαδοί θέλουν κάτι άλλο. Θα ικανοποιηθούν πλήρως μόνο όταν τελειώσει στην πρώτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Λίβερπουλ κέρδισε και τους τρεις αγώνες κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Διέλυσαν την εξαιρετική φετινή Λέστερ με 0–4 στο King Power Stadium. Οι επόμενοι αγώνες με την Γούλβς και Στην Σέφιλντ Γιουναϊτεντ δεν ήταν στο υψηλότερο επίπεδο, ωστόσο η Λίβερπουλ κέρδισε και τις δύο. Κέρδισαν την Γούλβς με 1-0 και την Σέφιλντ με 2–0. Ο αγώνας με την Σέφιλντ ήταν η 29η συνεχόμενη αναμέτρηση της Πρέμιερ Λιγκ στην οποία σκόραρε. Μόνο δύο ομάδες έχουν καταγράψει ποτέ μεγαλύτερη επίδοση — Άρσεναλ μεταξύ 2001 και 2002 (55) και η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ μεταξύ 2007 και 2008 (36).
Η άμυνα της είναι επίσης καλή, ο Άλισον σε 50 εμφανίσεις στην Premier League με την Λίβερπουλ και κράτησε 26 φορές ανέπαφη την εστία του. Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι Κόκκινοι κέρδισαν 1-0 την Έβερτον στο Κύπελλο FA, ακόμη και αν έπαιξε με αναπληρωματικούς. Ο Κλοπ εξακολουθεί να μην διαθέτει αμυντικές επιλογές, καθώς οι Ζοέλ Ματίπ, Ντέγιαν Λόβρεν και Φαμπίνιο εξακολουθούν να είναι εκτός με τραυματισμό. Ο Τζεϊμς Μίλνερ ο οποίος αντικαταστάθηκε την περασμένη Κυριακή λόγω τραυματισμού, δεν είναι διαθέσιμος. Στο τέλος θα αναφέρω ότι ο Σάντιο Μανέ είναι ο Αφρικανός Παίκτης της Χρονιάς. Ο 27χρονος διεθνής της Σενεγάλης έλαβε το βραβείο σε τελετή στην Αίγυπτο την Τρίτη.

Πιθανές αρχικές ενδεκάδες:
Τότεναμ: Γκασανίγκα, Ντιέρ, Άλντερβεϊρελντ, Βερτόγκεν, Αουριέρ, Γουϊνκς, Έρικσεν, Ντέλε Άλι, Σεσενιόν, Μόουρα, Σον
Λίβερπουλ: ‘Αλισον, Αλέξαντερ-Άρνολντ, Γκόμεζ, Βαν Νταϊκ, Ρόμπερτσον, Λαλανά, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Σάλαχ, Φιρμίνο, Μάνε

Τότεναμ vs Λίβερπουλ Πρόβλεψη στο στοιχημα:
Η Λίβερπουλ κέρδισε τους τρεις τελευταίους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ ενάντια στην Τότεναμ, όλα με 2-1. Εντούτοις, νομίζω ότι ο Τότεναμ θα μπορούσε να κερδίσει τους πρωτοπόρους. Ο πρώτος λόγος για την επιλογή μου είναι το πλεονέκτημα της έδρας. Ωστόσο, ο βασικός λόγος είναι ο τεχνικός Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος προπονητής είναι εξαιρετικός στην τακτική και ξέρει πώς να παίξει εναντίον του Κλοπ. Ως προπονητής της Λίβερπουλ, ο Κλοπ κατέγραψε μόνο μία νίκη σε πέντε απόπειρες κατά του Μουρίνιο ως προϊστάμενος της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

Τότεναμ vs Λίβερπουλ Επιλογή: Τότεναμ +0,5 ΑΗ @ 2,25

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα