Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Το under της Λίβερπουλ

Κοινοποίηση

liverpool

Καλημέρα στους φίλους και στις φίλες του στοιχήματος, άνοιξε η αυλαία μόλις χθες μιας ακόμα συναρπαστικής εβδομάδας με εμβόλιμες αγωνιστικές σε Β’ Γερμανίας, Πορτογαλία και Αγγλία και με κύπελλα σε Γαλλία και Ισπανία.


Η χθεσινή μέρα ήταν διδακτική για όλους καθώς πραγματοποιήθηκαν εκπλήξεις, είδαμε την Μονπελιέ για παράδειγμα να αποκλείεται από μια ερασιτεχνική ομάδα στην Γαλλία, είδαμε την Λέστερ να αποκλείεται από την Άστον Βίλα στο 92’, είδαμε την Μπιλμπάο και την Ρεν να ζορίζονται αλλά τελικά να παίρνουν τις προκρίσεις που ήθελαν, ενώ η Πόρτο δυσκολεύτηκε στην Πριμέιρα Λίγκα αλλά κέρδισε με 2-1. Με οδηγό αυτά τα αποτελέσματα καλούμαστε να βαδίσουμε και σήμερα σε έναν δρόμο που μόνο εύκολος δεν είναι. Θα πάμε σε αγώνα κυπέλλου και αγώνα πρωταθλήματος, αλλά σαν ένα πρώτο σχόλιο που πρέπει να κάνουμε είναι ότι το ποντάρισμά μας θα είναι σχετικά χαμηλό και δε θα έχει μεγάλο ρίσκο κάποια από τις επιλογές μας. Έχουμε μπροστά μας ένα κουπόνι κακό από πλευράς επιλογών κα αποδόσεων, ένα κουπόνι περιορισμένο και με όσες επιλογές έχουμε πρέπει να επιλέξουμε τις πιο συμφέρουσες. Λίβερπουλ στην Πρέμιερ η μοναδική επιλογή μας. Πάμε να δούμε ανάλυση  και τελικές προτάσεις.

Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ (21:45):
Ξεκινάμε την περιήγησή μας από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για την αγγλική Πρέμιερ που έχει αμφίπλευρο κίνητρο και ενδιαφέρον, και που θα κρίνει σωτηρία και τίτλο σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την πιο επικίνδυνη και φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης χωρίς μια ήττα στο πρωτάθλημα και που καλπάζει για τον πολυπόθητο τίτλο. Οι Λονδρέζοι είναι ισόβαθμοι αυτήν την στιγμή με την Μπόρνμουθ στους 23 βαθμούς αλλά υπερισχύει στην ισοβαθμία και αν τελείωνε σήμερα η Πρέμιερ δε θα υποβιβάζονταν. Έχει μόλις 27 γκολ ενεργητικό σε 23 αγώνες και αυτό αποτελεί τη 2η χειρότερη επίδοση ομάδας στην κατηγορία ενώ και αμυντικά εμφανίζει πολλά προβλήματα και είναι η 3η χειρότερη της κατηγορίας. Κάκιστη εντός έδρας σχεδόν η τελευταία ομάδα στην κατηγορία αυτή. Η Λίβερπουλ, που έχει τελευταία πολύ καλή παράδοση στο Λονδίνο πετυχαίνοντας ευρείες νίκες είναι η καλύτερη ομάδα εκτός έδρας και έχει μακράν την καλύτερη άμυνα. Είναι σε τρομερή κατάσταση και δεν σταματά πουθενά. Θα στερηθεί τους Μίλνερ, Μανέ και Κλάιν, με τον τελευταίο να είναι μήνες απών λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Κι αν ακόμα δεν είναι αναντικατάστατες οι απουσίες αυτές, η Χαμ δε θα έχει σήμερα τους Άντερσον, Φρέντερικς, Γουίλσιρ, Σνόντγκρας και Γιαρμολένκο χάνοντας ένα πολύ μεγάλο έως τεράστιο μέρος της δυναμικής της. Η κούραση της Λίβερπουλ που θα επιδιώξει νίκη για να μεγαλώσει τη διαφορά από τους διώκτες της είναι εμφανής. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να κινηθούμε συνδυαστικά. Και σημείο και όριο γκολ. Τελευταία η ομάδα του Κλοπ ελέγχει τον ρυθμό των αγώνων της, επιβάλλει τον δικό της ρυθμό και δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης. Θέλει μάλιστα να ‘’καθαρίζει’’ τα ματς γρήγορα ώστε να γλυτώνει την όποια φθορά στην συνέχεια. Η Χαμ έχει μεγάλο κίνητρο, αλλά πόση αντίσταση να προβάλει με τόσες απουσίες και δη απέναντι σε μια τέτοια Λίβερπουλ. Πάμε και στην πρότασή μας για το κλείσιμο: 2+under 4.5 στο 1.75 (Stoiximan).

Δείτε εδώ τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο. Καλή επιτυχία!!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα