Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θράκη: Έρχεται το 3ο Vergina Beer Run – Συμμετοχές

Κοινοποίηση

thraki-3o-vergina-beer-run



Με χαρά θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στον 3ο αγώνα Vergina Beer Run που διοργανώνεται και πάλι.

Με χαρά θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στον 3ο αγώνα Vergina Beer Run που διοργανώνεται και πάλι από την ομάδα των #BeerRunnersKomotinis σε συνεργασία με την Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. και τον Αθλητικό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία ”Ηρόδικος” την Κυριακή 26 Απριλίου.

Η ανοιξιάτικη αυτή εμπειρία των 6 χλμ. σας καλεί να απολαύσετε τον αθλητισμό, τη συντροφικότητα αλλά και την ψυχαγωγία με αφετηρία και τερματισμό στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής.

Ο αγώνας Vergina Beer Run Vol. 3. αποτελεί μια  δρομική γιορτή,  καθώς στο 3ο χλμ. της διαδρομής θα υπάρχει δυνατότητα στάσης και κατανάλωσης μιας #VerginaPremiumLager 330ml.

Ελάτε να γεμίσουμε με χαμόγελα και θετική διάθεση τη διαδρομή συμμετέχοντας σε ένα γεγονός γεμάτο ζωντάνια. Μετά τον τερματισμό και τις απονομές θα ακολουθήσει πάρτι με άφθονη μπύρα και μουσική στον χώρο υποδοχής επισκεπτών της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης!

Η γιορτή είναι ανοιχτή σε όλους, μιας και για πρώτη φορά θα διοργανωθεί και αγώνας 1 χλμ. για τους μικρούς μας φίλους. Στο τέλος της διαδρομής Tuvunu Kids Run οι νεαροί αθλητές θα απολαύσουν δροσερό Τσάι του Βουνού Tuvunu και πολλές εκπλήξεις!

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://bit.ly/2usxqRk

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα