Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αφήστε τα χωριά και πιάστε τα ειδικά

Κοινοποίηση

Μετά από καιρό ευστοχήσατε σε αουτσάιντερ. Σαν κάτι αρχίσατε να κάνετε με δύο σερί ταμεία. Είναι και μέρα για αγάπες και έρωτες σήμερα, δεν θα σας κράξω!

Germanos: Γεια σας ρομαντικούληδες όλου του κόσμου. Καλά προφανώς δεν περιμέναμε τον Άγιο Βαλεντίνο να θυμηθούμε πως είμαστε ερωτευμένοι, αλλά ας κάνουμε το χατίρι των πολλών. Προσωπικά θα περάσω τον Άγιο Βαλεντίνο με τον έρωτα μου, άσχετα αν θα βρεθούμε μία μέρα αργότερα. Μιλάω προφανώς για την Γκλάντμπαχ, την οποία θα συνοδεύσω στο εκτός έδρας ματς με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Τώρα εσείς οι υπόλοιποι ας πάτε να πιείτε κρασάκι με το amore σας.

Ivic: Θα γιορτάσει του Αγιού Βαλεντίνου στις 15 του μηνός ο… αθεόφοβος. Αλλά ξενέρωτος Γερμανός δεν είναι; Τι περιμένατε… Εμείς όμως, εδώ, στην Ελλάδα είμαστε γνήσια αρσενικά και την γυναίκα την προσέχουμε. Φυσικά και θα γιορτάσουμε, αφού όμως γιορτάσουμε τον άσο της Αλόα στο 7.00. Ναι, παίζει με την πρωτοπόρο, αλλά μήπως την προηγούμενη φορά δεν τους κερδίσαμε με 1-0 στην έδρα μας; Η μήπως δεν είμαστε σε καλή κατάσταση και οι πρωτοπόροι (Νταντί Γιουνάιτεντ) άνετοι (+17) και ντεφορμέ (2 σερί νίκες); Για να δούμε μήπως βγουν τα έξοδα της βραδιάς…

Journalist: Τι Αλόα; Τι λέει αυτός; Μια σοβαρή στήλη είπαμε να κάνουμε κάθε Παρασκευή, μην αρχίζετε να μου λέτε για το κάθε χωριό. Δεν θέλω τέτοια. Θέλω σήμερα ωραίο ειδικό σημείο να δώσουμε για την ειδική αυτή ημέρα.

Σούπερ Λιγκ

Prosv: Αυτή, άλλες δύο και πάμε για Play Off στη Σούπερ Λιγκ. Ακολουθεί ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και φυσικά κανείς από τους δύο δεν θέλει να πάει με κακό κλίμα στο μεγαλύτερο (μέχρι τώρα) ματς της σεζόν. Σούμα 1.50 βέβαια η δυάδα με τις νίκες τους, να είχαμε να λέγαμε. Λογικά ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να βάλει και πολλά, ώστε να πάρει και μια μικρή εκδίκηση από τον Πανιώνιο για το Χ του πρώτου γύρου στη Νέα Σμύρνη. Και αυτό το σενάριο όμως ελάχιστα πληρώνει. Οπότε στοιχηματικά, πάρτε ένα 0-0 σε απόδοση 8.00 στο Αρης-ΑΕΚ. Στο 3.00 το 0-1 γκολ.

Journalist: Ακριβές σκορ 0-0 παίζω μόνο σε ματς Νέας Ζηλανδίας, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη και με ώρα έναρξης 04:00 το ξημέρωμα. Ξυπνάς το πρωί και βλέπεις αν το έπιασες.
Ivic: Δύο σημεία θα κρατήσω από την Σούπερ Λιγκ. Αρχικά τα γκολ στο Βόλος-Τρίπολη, στο 2.00 το g/g είναι αρκετά μεγάλο για δύο ομάδες που θεωρητικά θέλουν μόνο νίκη για να διεκδικήσουν τα πλέι οφ. Και τέλος, θα στηρίξω τους Κρητικούς του ΟΦΗ στο 1.85. Πιο φρέσκοι (ο Ατρόμητος είχε αγώνα Κυπέλλου) και με καλύτερη (κατ’ εμέ) ομάδα.

Πρέμιερ Λιγκ

Ivic: Εχω την εντύπωση πως η Γιουνάιτεντ με την προσθήκη του Μπρούνο Φερνάντεζ θα αποκτήσει μεγαλύτερη ευκολία στο σκοράρισμα. Η Τσέλσι στην έδρα της είναι πιο επιθετική και πιστεύω πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ένα παιχνίδι με γκολ. Το combo: g/g+over στο 2.25.

Prosv: Εμείς οι φαν του Μουρίνιο ξέρουμε εδώ και χρόνια πόσο εύκολα κερδίζει ο Πορτογάλος ομάδες που χαρακτηρίζονται από αμυντική αφέλεια. Σαν την Αστον Βίλα ένα πράγμα. Κοντά στον διπλασιασμό το διπλό της Τότεναμ στο Βίλα Παρκ.

Bundesliga

Germanos: Μετά από πολύ σκέψη κατέληξα πως δεν υπάρχει λόγος να εκβιάζω σημεία.
Journalist: Ελεγα και εγώ που είναι τόση ώρα. Σκεφτόταν…

Germanos: Ο,τι σημείο είχα, το άφησα στην άκρη και επικεντρώθηκα σε αυτά που μου άρεσαν και ας είναι ειδικά στοιχήματα. Αρχή με το Λειψία – Βέρντερ. Συνήθεια έχει γίνει για τη Λειψία να δέχεται πρώτη γκολ, πιστεύω το να δεχτεί πρώτη γκολ και να κερδίσει έχει καλές πιθανότητες. Πληρώνει 5.50. Το επόμενο ειδικό στοίχημα είναι στο ματς της Φορτούνα με την Γκλάντμπαχ. Στατιστικά και οι δύο ομάδες πατάνε περιοχή και πηγαίνουν στο ένας εναντίον ενός. Πάει καιρός που η Γκλάντμπαχ κέρδισε πέναλτι, θεωρώ πως με την ένταση του παιχνιδιού, το να πετύχει γκολ από πέναλτι η Γκλάντμπαχ έχει τις πιθανότητες του και πληρώνει 6.00.

Ivic: Μπορεί να είναι ξενέρωτος, αλλά στο Γερμανικό tiping (κάτι σαν το γίπινγκ ένα πράγμα, αλλά καμία σχέση) δεν του την βγαίνει κανείς. Ετσι; Επειδή όμως και εμείς σκαμπάζουμε από Bundesliga θα σας δώσω ένα άχαστο οver3.5 (2.62) στο Αουγκσμπουργκ – Φράιμπουργκ. Ομάδες που σκοράρουν και δέχονται γκολ με την ίδια ευκολία. Η Αουγκς μετά την βαριά ήττα θα θελήσει να βγάλει αντίδραση και στην έδρα της τελευταία έχει αρκετά καλή παρουσία.

Serie A

Prosv: Βερόνα ρε παιδιά. Ωραία μπάλα, άδικη ήττα με τη Λάτσιο, μετά καθαρή νίκη επί της Γιουβέντους και τώρα αουτσάιντερ στην Ουντινέζε που έχει έναν πόντο τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές;

Germanos: Θα σταθώ σε δύο σημεία στην Ιταλία, το ένα ολίγον έμπνευση, καθώς δεν μπορώ να το δικαιολογήσω και το άλλο έχει να κάνει με εικόνα. Ας ξεκινήσω από την έμπνευση. Θεωρώ πως η Τζένοα θα το πάρει το ματς στη Μπολόνια. Πληρώνει 4.33 και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δεδομένα να το δικαιολογήσω. Το δεύτερο σημείο που μου αρέσει είναι ο άσος της Λάτσιο στο 2.30 απέναντι στην Ίντερ. Δεν μου άρεσε καθόλου η Ίντερ απέναντι στη Νάπολι μεσομβδόμαδα και θεωρώ πως η Λάτσιο θα εκμεταλλευτεί την έδρα της, ώστε να πάρει αυτό το σημαντικό ματς.

Primera Division

Ivic: Η Γρανάδα έπαιζε μεσοβδόμαδα στην έδρα της Μπιλμπάο για το Κύπελλο και έχει σημαντικές απουσίες (Σολδάλο/Ντουάρτε και πιθανότατα Πουέρτες) που για το επίπεδό της έχουν ιδιαίτερη σημασία. Η Βαγιαδολίδ έχει μεγαλύτερη ανάγκη, ενισχύθηκε (έπαιξε για λίγο τις προάλλες ο Μπεν Αρφά) και τελευταία βγάζει μία κυνικότητα. Στο 3.30 θα ρισκάρω.
Germanos: Αν κάναμε ένα γκάλοπ στην Ισπανία για το ποια ομάδα σας έκανε την θετικότερη εντύπωση φέτος, νομίζω ότι οι περισσότεροι θα έδειχναν τη Χετάφε. Πραγματοποιεί μια πολύ σοβαρή πορεία φέτος, βρίσκεται στην 3η θέση και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα, παρότι κάνει κακή χρονιά, βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Το διπλό στο 7.50 με καθαρά αριθμητικές συγκρίσεις είναι από τα value του Σ/Κ. Συμπαθητικά τα over2.5 γκολ σε Σεβίλη και Ειμπάρ, πληρώνουν 2.00.

Prosv: Το «Χετάφε παίζουμε» είναι στα χείλη όσων κυνηγούν μεγάλες αποδόσεις αυτό το τριήμερο. Και όπως τα λέει και ο Ivic, και εγώ κοιτάζω τη Βαγιαδολίδ, που πήρε τέσσερις πόντους στα δύο τελευταία και πηγαίνει στη Γρανάδα, η οποία έχει το νου της στο Κύπελλο.
Ligue 1

Germanos: Απορίας άξιον γιατί το over2.5 της Ναντ με τη Μετς πληρώνει 2.50. Επειδή κατάφερα και είδα αποσπασματικά τα τελευταία τους ματς, θεωρώ πως κρύβεται μεγάλη αξία στο συγκεκριμένο over, με τις δύο ομάδες να έχουν μια έφεση στα γκολ το τελευταίο διάστημα. Θα σταθώ επίσης στον άσο της Νιμ. Μια ομάδα που είναι σε φόρμα και παλεύει με κάθε τρόπο για την παραμονή. Στο 2.75 απέναντι σε ομάδα ντεφορμέ και με ίδιους στόχους, δεν μπορώ να πω όχι.

Prosv: Μόνο για κόντρα είναι η Σεντ Ετιέν με αυτό που είδα την περασμένη εβδομάδα. Βάλτε στο ζύγι και πιθανή κούραση από το μεσοβδόμαδο Κύπελλο, αλλά και τις καλές εντός έδρας επιδόσεις της Μπρεστ.
Ivic: Από τη μία πλευρά η ουραγούς Τουλούζ του 0-1-13 φαβορί του 2.50 και από την άλλη η Νις που πριν την περίεργη ήττα από την Νιμ (μην της δίνεται ιδιαίτερη σημασία) μετρούσε 3-4-0. Μάλιστα, πριν ένα δίμηνο το μεταξύ τους παιχνίδι είχε λήξει με 3-0 επί της ομάδας του Βιεϊρά. Μέχρι το 2.40 περίμενα το “διπλό” και το βρίσκω στο 2.80.

Μονά

15/2  19:30 Φορτoύνα Ντ. – Γκλάντμπαχ Καταλογισμός πέναλτι (3.05) επί 3.3 μονάδες
15/2  22:00 Γρανάδα – Βαγιαδολίδ 2 (3.30) επί 3.1 μονάδες
Αρχική Κάβα: 0 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: -22.83 μονάδες
Επιστροφές περασμένης στήλης: 10,18 μονάδες
Σημερινό υπόλοιπο: -12.65 μονάδες
ROI Στήλης: 91.69%
Ανοιχτό ποντάρισμα: 6.4 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα όπως είναι η Bet365, να δείτε αναλυτικές αξιολογήσεις και πληροφορίες καθώς και τις κριτικές των παικτών για όλα τα στοιχηματικά site.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα