Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης vs Σάλτσμπουργκ, πολλά γκολ στην Γερμανία

Κοινοποίηση

eintraxt-franfourtis



Οι Αϊντραχτ Φρανκφούρτης θα φιλοξενήσει την Αυστριακή Red Bull Σάλτμπουργκ στο Κομέρτσμπανκ Αρένα.

Αυτό το παιχνίδι μπορεί να είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά στον Γύρο των 32, κάτι που κάνει δύσκολα τα προγνωστικά.

Η Γερμανική ομάδα τελείωσε ως δεύτερη στον όμιλο, που συμμετείχαν επίσης Άρσεναλ, Σταντάρ Λιέγης και Γκιμαράες. Έπαιξε ανοιχτό και ελκυστικό ποδόσφαιρο και είχαν ρεκόρ τριών νικών και τριών ηττών στου ομίλους. Οι Νταϊτσί Καμαντά, Φίλιπ Κόστιτς και Γκονσάλο Πασιένσια είναι οι πρώτοι σκόρερ του συλλόγου στο Europa League.

Η εγχώρια φόρμα της είναι ανάμικτη, μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα στους τελευταίους τρεις αγωνιστικούς γύρους. Κέρδισε 5-0 έναντι της Άουγκσμπουργκ, μοιράστηκε τους βαθμούς με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ (1-1), ενώ έχασε 4: 0 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ την περασμένη Παρασκευή. Εν τω μεταξύ προχώρησαν στο κύπελλο DFB Pokal, κερδίζοντας τη Λειψία με 3-1. Ο Τίμοθι Τσάντλερ παίζει μεεξαιρετική φόρμα και είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά. Έχει σκοράρει τέσσερα γκολ σε 4αγώνες, πριν από τη μεγάλη ήττα της περασμένης Παρασκευής στο Ντόρτμουντ.
Η ατμόσφαιρα στην ομάδα δεν είναι στο υψηλότερο επίπεδο, αν και οι παίκτες πρέπει να είναι πλήρως παρακινημένοι για την Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έχουν πολύτιμη εμπειρία από την τελευταία σεζόν. Όπως ίσως γνωρίζετε, η Φρανκφούρτη κατάφερε να αποκλείσει τρία μεγάλα ονόματα πέρυσι (Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ίντερ και Μπενφίκα), προτού αποκλειστούν στον ημιτελικό από την κάτοχο Τσέλσι.

Σε δύσκολη θέση οι Αυστριακοί

Η Σάλτσμπουργκ εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Europa League, αφού τελείωσε στην τρίτη θέση του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, σε έναν όμιλο που περιελάμβανε Λίβερπουλ, Νάπολι και την Γκένκ. Οι πρωταθλητές Αυστρίας πήραν δύο νίκες σε έξι αγώνες, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τις δύο πρώτες θέσεις.

Ένα πράγμα είναι σημαντικό να αναφερθεί, είναι λιγότερη ισχυρή αυτή την περίοδο. Στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου είδε να χάνοει δύο βασικούς παίκτες καθώς ο Τακούμι Μιναμίνο εντάχθηκε στην Λίβερπουλ και ο Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ υπέγραψε στην Ντόρτμουντ. Είναι σαφές ότι είναι πολύ πιο αδύναμοι τώρα, αν και εξακολουθούν να έχουν καλούς παίκτες, όπως ο κορυφαίος σκόρερ Πάτσον Ντάκα για παράδειγμα.

Η αναχώρηση των δύο προαναφερθέντων παικτών είχε ως αποτέλεσμα τα φτωχότερα αποτελέσματα στο δεύτερο γύρο της εγχώριας Bundesliga. Η Σάλτσμπουργκ υπέστη ήττα 3-2 στο Λίντς την περασμένη Παρασκευή. Έπεσαν στη δεύτερη θέση, ένα σημείο πίσω από την αντίπαλο της. Η ήττα θα μπορούσε να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην εμπιστοσύνη των παικτών, πριν τα Ευρωπαϊκά ματς. Το πρόσθετο πρόβλημα είναι ότι έχουν παίξει μόλις δύο ανταγωνιστικά παιχνίδια από τα μέσα Δεκεμβρίου λόγω του χειμερινού διαλείμματος, οπότε η Σάλτσμπουργκ θα πρέπει να βρει γρήγορα τη φόρμα τους.

Οι Αυστριακοί έφτασαν στο γύρο των 16 την περασμένη σεζόν και στους ημιτελικούς δύο σεζόν πριν. Ο προπονητής Τζέσι Μαρς έχει κάποια ζητήματα τραυματισμών για αυτόν τον αγώνα καθώς οι Αλεξάντερ Βάλκε, Αντουάν Μπερνέντ και Γιουμπά Ντιαρά είναι εκτός με τραυματισμούς.

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης vs Σάλτσμπουργκ προγνωστικα: Η Φρανκφούρτη παίζει στο γήπεδο της και είμαι βέβαιος ότι θα πάει για νίκη. Αυτό σημαίνει μια επιθετική προσέγγιση από τους άνδρες του Άντι Χιούτερ. Η Σάλτσμπουργκ, εν τω μεταξύ, θεωρείται μία από τις πιο συναρπαστικές ομάδες στην Ευρώπη και συχνά παράγει συναντήσεις με υψηλό σκορ. Περιμένω έναν αποτελεσματικό αγώνα με τουλάχιστον τρία τέρματα.

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης vs Σάλτσμπουργκ @@ Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.57

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα